Lasvegasā atklāj pasaulē pirmo mobilo paģiru novēršanas punktu

Galvassāpes, nelabuma viļņi un nespēja koncentrēties – nav noslēpums, ka paģiras var likt sajusties tā, ka, šķiet, nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.

Tieši tādam nolūkam Lasvegasā radīts autobuss "Hangover Heaven" – mobils medicīniskais centrs, kura funkcija ir palīdzēt pēc pamatīgām ballītēm sagurušiem atpūtniekiem. Revolucionārais serviss piedāvā vitamīnu, minerālvielu un citu, novārgušam organismam nepieciešamu vielu kompleksu, lai rekordātrā laikā "izdziedētu" paģiras.

Uzņēmumu dibinājis vietējais anesteziologs Džeisons Burke. Viņa biznesa stratēģija ietver "pacientu" uzņemšanu jau viesnīcā, nogādājot viņus ultramodernajā mobilajā medpunktā vai, sliktākajā gadījumā, kādā no kompānijai piederošajām klīnikām. Un tiem, kuru stāvoklis pēc ballītes neļauj pat pamest gultu, tiek piedāvāta aprūpe turpat viesnīcas numurā.

"Hangover Heaven" 25 cilvēku komandā ietilpst sertificēti ārsti, medicīnas māsas un feldšeri, kuri, kā sola uzņēmums, ik dienu gatavi palīdzēt simtiem paģiraino. "Pacientiem" piedāvātā aprūpe ietver, piemēram, intravenozu "paģiru terapiju", skābekļa terapiju un vitamīnu injekcijas.

Kā atzīst dr. Burke, viņa metodes līdz šim izrādījušās efektīvas 99 procentos gadījumu un kļuvušas ļoti iecienītas tūristu, kā arī vecmeitu un vecpuišu ballīšu viesu vidū.

"Sākotnēji mums bija tikai "paģiru autobuss"," stāsta dr. Burke. "Taču tagad darbojamies arī stacionārā klīnikā un sasirgušajiem palīdzam pat uz vietas viesnīcas istabā." Viņš piebilst, ka visefektīvākais "ārstēšanas" paņēmiens, kurš nodēvēts par "Rapture" (no angļu val. – sajūsma), paģiras spēj pilnībā likvidēt pat 45–50 minūšu laikā.

"Parasti ļaudis sākumā šo visu uztver ar aizdomām un nav pārliecināti, ka kas tāds vispār ir iespējams. Taču pēcāk viņi ir patīkami pārsteigti par efektīvo ārstēšanu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82157898sec.