Amerikānis apceļo pasauli, apmeklējot ikkatru Starbucks kafejnīcu

Zināms, ka "Starbucks" kafejnīcas daudzās pasaules pilsētās atrodamas teju ik uz stūra. Tādēļ šim kafijas cienītājam ceļā, šķiet, varētu nākties pavadīt vēl ne mazums dienu, mēnešu un pat gadu.

Pasaules apceļotājs, kurš sevi dēvē par Vinteru (Winter), jau šobrīd pabijis 11 676 "Starbucks" kafejnīcās visā pasaulē. Taču, lai īstenotu nosprausto mērķi, viņam kafiju nāktos nobaudīt vēl vismaz 10 000 kompānijas bodīšu.

42 gadus vecais programmētājs no Teksasas štata atklāj, ka "Starbucks" kafija viņam iegaršojusies 1997. gadā, un jau drīz pēc tam viņš izlēma, ka jāapmeklē ikkatra kompānijas kafejnīca. Tiesa gan, "Starbucks" tīkls turpmākajos gados auga tādā tempā, ka uzdevums kļuva daudz sarežģītāks nekā šķita sākumā, kad viņš bija iecerējis apmeklēt "tikai" 1 500 kompānijas kafijas bodīšu.

"Tā bija gluži nejauša ideja, kas man ienāca prātā, ar draugiem apspriežot "Starbucks" iespējamos attīstības plānus Dalasas apkaimē," viņš stāsta un norāda, ka šobrīd sava plāna īstenošanai iztērējis jau vairāk nekā 120 000 eiro. "Jāatzīst, ka es pat vairs neceru to realizēt pilnībā, jo ir pamats uzskatīt, ka "Starbucks" savā attīstībā mani pārspēs," piebilst Vinters, tomēr viņš, šķiet, ir apņēmības pilns iesākto turpināt.

Vinters norāda, ka daudzas no kompānijas filiālēm tikušas slēgtas, pirms viņam radusies izdevība tās apmeklēt, taču tajā pašā laikā atvērtas neskaitāmas jaunas kafejnīcas. 

Aizrautīgais ceļotājs, kurš sevi dēvē par "atkarīgu no kofeīna" un savulaik patērējis ap 30 spēcinošā dzēriena krūzītēm ik dienu, līdz šim "Starbucks" apmeklējis 38 pasaules valstīs. Turklāt viņš norāda, ka kafejnīcas apmeklējums ir īstenots tikai tad, ja tur izdzerta vismaz viena krūzīte kafijas.

Vintera kafijas iedvesmotajiem klejojumiem iespējams sekot arī viņa tīmekļa vietnē StarbucksEverywhere.net.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44797492sec.