Singapūras restorānā tūristiem pasniedz negaidīti dārgu krabi

Šķiet, ka jūras velšu baudīšana restorānā var pamatīgi kaitēt jūsu maciņam. Kādai filipīniešu ģimenei brīvdienu laikā Singapūrā nācies šķirties no negaidīti lielas summas par vakariņām, jo savstarpējas nesaprašanās dēļ ar viesmīli viņiem pasniegts īpaši dārgs krabis.

Kavaju ģimene par maltīti "Forum Seafood Village Restaurant" aprīļa beigās bija spiesta maksāt aptuveni 865 eiro. Tā bija pirmā reize, kad viņi viesojās Singapūrā, un, kā norāda Santjago Kavajs, kurš ir universitātes profesors, maltītes cena gandrīz pielīdzināma viņa mēnešalgai.

Kā izrādās, ģimenes pasūtīto ēdienu vidū bijis Aļaskas karaliskais krabis čili mērcē, kas veidojis lielāko rēķina daļu. Kopumā Kavaju ģimene notiesāja vairākus kilogramus delikateses, kuras cena attiecīgajā restorānā ir aptuveni 150 eiro par kilogramu.

"Mēs bijām dzirdējuši, ka Singapūrā var nobaudīt izcilu krabi čili mērcē, tādēļ nospriedām, ka šis ēdiens būs tieši laikā," sarunā ar vietējo ziņu portālu atzinis Kavajs. Tomēr viņš neesot norādījis, kādu krabi vēlas, un atceras vien, ka viesmīlis runājis lauzītā angļu valodā un viss, ko ģimenei izdevies saprast no viņa teiktā, bijis "liels vai mazs", kas attiecināms uz krabja izmēru, tā informē Singapūras laikraksts "The New Paper". Kavajs nodomājis, ka viņiem tiks pasniegts "parasts krabis", tādēļ, saņemot rēķinu, ģimene bijusi ārkārtīgi šokēta.

Tiesa gan, pēc notikušā ar Kavaju ģimeni personīgi sazinājusies Singapūras tūrisma pārvaldes amatpersona, izsakot nožēlu par notikušo un dodot padomu, kā saņemt kompensāciju.

"Ja viņi vēlas atgūt naudu, varam piedāvāt daļēju kompensāciju nesaprašanās [ar viesmīli] dēļ," atzinis restorāna pārstāvis un piebildis, ka ēdienkartē skaidri un saprotami norādīta Aļaskas karaliskā krabja cena – 208 ASV dolāri par kilogramu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4175992sec.