Ķīniešu izgudrotājs nāk klajā ar čemodānu – motorolleri

Kāds ķīniešu izgudrotājs nolietotu čemodānu pārvērtis itin ērtā, parocīgā un, pats galvenais, ietilpīgā transportlīdzeklī, kas spēj sasniegt teju 20 kilometrus stundā lielu ātrumu.

Elektriskais čemodāns – motorolleris ir Ķīnas Hunaņas provincē dzīvojošā He Liancai izdomas auglis. Nesen viņš saņēmis arī patentu savam darinājumam, kurš tapis 10 gadus ilga intensīva darba rezultātā. Transportlīdzeklis, uz kura var sasēsties pat divi cilvēki, aprīkots ar bremzēm, lukturiem, skaņas signālu, GPS iekārtu un pat signalizāciju, turklāt pats čemodāns ir pilnībā funkcionāls bagāžas pārvadāšanai.

Ar vienu uzlādi "braucamais čemodāns" spēj pieveikt aptuveni 55 kilometru garu distanci un būtībā uzskatāms par trīsriteni, jo priekšpusē aprīkots ar vienu, bet aizmugurē – diviem riteņiem. Transportlīdzekļa pašmasa – tikai septiņi kilogrami, tādēļ ir pamats uzskatīt, ka jaunais izgudrojums ceļotāju vidū varētu kļūt par lielisku alternatīvu smagas somas cilāšanai.

Pats Liancai atzīst, ka ideja par "braucamo čemodānu" dzimusi brīdī, kad viņam ceļojot reiz gadījies piemirst savu koferi. Lai gan izgudrotājam ir vien pamatskolas izglītība, viņš jau iepriekš radījis dažādus novatoriskus produktus un saņēmis apbalvojumu par inovatīvas automašīnu pretaizdzīšanas sistēmas izstrādi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03008389sec.