Spānijā atklāj ūdens atrakciju parku suņiem

Daudziem mājdzīvnieku turētājiem došanās ceļojumā bez sava mīluļa var radīt vainas apziņu. Taču nu Spānijā suņu saimniekiem dota iespēja savus četrkājainos draugus palutināt ar brīvdienām īstā suņu kūrortā ar suņu peldbaseinu, suņu ūdens slidkalniņu un īpaši izturīgām piepūšamām rotaļlietām.

Jaunā atpūtas vieta kūrortā "The Resort Canino Can Jane", kas nesen atklāta Spānijas pilsētiņā Rokadelvaljesā (Roca del Vallès), nodēvēta par suņu pieczvaigžņu viesnīcu, kuru papildina suņiem piemērota dziļuma peldbaseins. "Suņu akvaparks", kas atrodas aptuveni 30 minūšu brauciena attālumā no Barselonas, ietver arī ūdens slidkalniņu, īpaši izturīgus piepūšamos matračus un rotaļlietas, kas četrkājainajiem draugiem, domājams, garantē lielisku atpūtu.

Akvaparka menedžeris Federiko Kano atzīst, ka līdz šim redzējis vien tādus kūrortus, kur peldbaseinā suņiem ļauts peldēties kopā ar cilvēkiem. Taču viņš spēris soli tālāk un radījis atpūtas vietu, kas paredzēta tikai suņiem. "Nesaprotu, kādēļ gan neļaut suņiem, gluži tāpat kā cilvēkiem, nopeldēties baseinā, ja laiks kļūst karsts – īpaši kā pie mums, Spānijā," viņš stāsta.

Peldbaseins izbūvēts ar nelielu slīpumu – gluži kā pludmalē, un suņiem tas ļoti ejot pie sirds. Tāpat bijuši arī vairāki tehniski izaicinājumi, tostarp saistībā ar ūdens filtrācijas sistēmu, kam šeit nākas tikt galā ar nedaudz lielāku netīrību kā peldbaseinos, kur pulcējas vien cilvēki, taču visu iecerēto izdevies veiksmīgi realizēt. Kano piebilst, ka pati lielākā problēma gan esot dabūt suņus ārā no ūdens.

"Daudzi ļaudis nezina, ka suņi ūdenī patiesībā jūtas lieliski, taču tiem bieži vien nav šādas iespējas kārtīgi izšļakstīties," viņš atzīst.

Atpūta kūrortā "The Resort Canino Can Jane", kas turklāt lepojas ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi suņu apmācībā, četrkājainajiem mīluļiem izmaksā 12 eiro, un tieši tikpat – viņu saimniekiem, kuri arī tiek laipni aicināti 1 000 kvadrātmetru plašajā un 60 centimetru dziļajā peldbaseinā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54932594sec.