Itālijas viesnīcas īpašnieks krievu atpūtniekiem vēlas mācīt manieres [1]

Kādas Itālijas viesnīcas īpašnieks ar televīzijas reklāmas klipa palīdzību nolēmis krievu atpūtniekus mudināt biežāk smaidīt, kā arī palīdzēt viņiem labāk izprast vietējo kultūru.

Reklāma, kas tiks translēta kādā Krievijas telekanālā, ir atbilde visai iespaidīgajam krievu tūristu pieplūdumam Toskānas reģiona kūrortpilsētā Forte dei Marmi.

Kā izrādās, tūristi no Krievijas šeit iemantojuši itin nelāgu reputāciju. Itālijas laikraksts "La Repubblica" vēsta, ka viņi tiek uzskatīti par "augstprātīgiem", jo bieži nepasakās apkalpojošajam personālam un mēdz būt "nejauki".

Luksusa viesnīcu ķēdes "Soft Living Places" vadītājs Salvatore Madonna nolēmis palīdzēt krievu tūristiem brīvdienu laikā "labāk integrēties". Rezultātā tapis reklāmas klips ar krievu modeles Ludmilas Radčenko piedalīšanos, kurā krievu ceļotājiem tiek sniegts padoms "biežāk smaidīt", kā arī minēts: "Ja pasniegtais ēdiens vai pakalpojums jūs iepriecināja, izrādiet savu apmierinātību, pasakot paldies, nevis tikai atstājot lielu dzeramnaudu."

Tāpat krievu tūristiem tiek ieteikts nepasūtīt kapučīno pirms pusdienām, jo šo dzērienu itāļi tradicionāli bauda no rīta. Tā vietā pēcpusdienā tiek izvēlēts espresso vai macchiato. Viņiem tiek ieteikts arī neizrādīties, pasūtot dārgāko iespējamo vīnu, kā arī bezrūpīgi neatstāt pārāk lielas dzeramnaudas, jo tas Itālijā var tikt interpretēts kā vulgārs žests. Savukārt dāmām, kuras iecienījušas augstpapēžu apavus un teju nemanāmus bikini, Radčenko iesaka "piebremzēt". Trīs minūšu ilgajā reklāmas klipā (zemāk apskatāms fragments) krievi tiek aicināti arī vairāk komunicēt ar viesnīcu darbiniekiem, biežāk uzsmaidot viņiem un veidojot acu kontaktu.

Forte dei Marmi kļuvusi par īpaši iecienītu atpūtas vietu krievu tūristu vidū, tādēļ to nereti dēvē par "Maskavu pie jūras". Lai rūpētos par bieži vien turīgajiem viesiem, ēdienkartes šeit tiek tulkotas krievu valodā, bet viņu iepirkšanās paradumu apmierināšanai atvērta vesela plejāde dārgu modespreču veikalu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 beka 06/16/2014 16:41 Vai ir cerības ?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53321505sec.