Ar jaunu kampaņu Tenerifes iedzīvotājus mudina izrādīt laipnību tūristiem

Ar nolūku stiprināt salas reputāciju kā vienam no labākajiem brīvdienu galamērķiem Eiropā, Tenerifes Tūrisma padome startējusi īpašu kampaņu, kuras ietvaros vietējie iedzīvotāji, uzņēmēji un tūrisma nozares pārstāvji tiks mudināti izrādīt laipnību, lai komunikācijā ar tūristiem atstātu maksimāli pozitīvu iespaidu.

Kampaņa "Tenerife Buena Gente", kuras nosaukums burtiski tulkojams kā "Tenerife – labie cilvēki", startēta ar nolūku, lai pieci miljoni tūristu, kuri Tenerifē ierodas ik gadu, nekad neaizmirstu vietējo ļaužu laipnību, cēlsirdību un labās manieres.

"Tenerifē dzīvo laipni, pacietīgi un gluži vienkārši jauki ļaudis. Turklāt viņiem izdodas ikvienam ārzemju viesim šeit ļaut sajusties gluži kā mājās. Vēlamies, lai tūristi, komunicējot ar vietējiem un labāk iepazīstot viņus, tiktu iedvesmoti atkal un atkal atgriezties Tenerifē," skaidro Tenerifes Tūrisma padomes pārstāve Pia Lū.

Tā kā tūrisms ir salas galvenais ieņēmumu avots, kampaņas ietvaros nozares darbiniekiem tiks piedāvāta dalība īpašās apmācībās, lai turpmāk viesiem Tenerife asociētos ne vien ar tās pludmalēm, dabas brīnumiem, kulturālo daudzveidību un gastronomijas labumiem, bet arī ar saņemto pakalpojumu kvalitāti. Tā, piemēram, Tenerifes viesnīcu asociācija "Ashotel" izstrādājusi speciālus kursus, kas tiks iekļauti viesnīcu darbinieku apmācību programmās.

Jāatzīmē, ka Tenerife, kas ir lielākā no Spānijai piederošajām Kanāriju salām, kļuvusi par iecienītu brīvdienu galamērķi eiropiešu, jo sevišķi – britu atpūtnieku vidū, kuri šeit ierodas īpaši kuplā skaitā, kas sastāda aptuveni trešdaļu no kopējā salas viesu skaita. Tenerifē ceļotājus arvien sagaida tā dēvētais "mūžīgais pavasaris" – Kanāriju salās valdošais patīkamais klimats ļauj nodoties burvīgai atpūtai visa gada garumā un tajā pat laikā teju nekad nepārsteidz ar pārmērīgu svelmi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.04072499sec.