airBaltic sāk lidojumus uz Varnu Bulgārijā

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsākusi jaunus vasaras sezonas lidojumus no Rīgas uz Bulgārijas pilsētu Varnu, sadarbībā ar starptautisko tūrisma operatoru Tez Tour. Divi jaunie reisi nedēļā klientiem nodrošina ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā.

Restrukturizācijas pasākumu ietvaros un nelielā pieprasījuma dēļ, vasaras sezonā airBaltic pārtraukusi lidojumus vairākos maršrutos, kas savukārt ļauj uzsākt lidojumus maršrutā Rīga – Varna. Tādējādi airBaltic klientiem tiek nodrošināta ērta ceļošana starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Sanktpēterburga, Helsinki, Stokholma, Oslo, Viļņa un Tallina.

Lidojumi (no Rīgas)

Lidojumu skaits

Uzsākšanas datums

Cena* pamata klasē

Cena* biznesa klasē

Varna (Bulgārija)

2 lidojumi nedēļā

2014.gada 24.jūnijs

199 EUR

985 EUR

*Zemākā pieejamā cena abos virzienos, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic lidojumus no Rīgas uz Varnu veic divas reizes nedēļā – otrdienās un piektdienās. Aviokompānija lidojumus veic ar Boeing 737-300 lidmašīnu un lidojuma ilgums ir aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes. Biļešu cena abos virzienos ir sākot no EUR 199, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Tez Tour savu programmu ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tūristiem ir iespēja atpūsties: Turcijā, Grieķijā, Spānijā, Ēģiptē, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Kubā, Dominikānā, Maldīvu salās, kā arī slēpošanas kūrortos Austrijā un Andorā.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Īsi par Tez Tour:

Patlaban Tez Tour ir lielākais tūrisma operators Latvijā un viens no vadošajiem starptautiskajiem tūrisma operatoriem Eiropā. Savu pārstāvniecību Latvijā Tez Tour atklāja 2002. gada aprīlī, un patlaban savas ceļojumu programmas piedāvā vairāk nekā 150 tūrisma un ceļojumu aģentūrās visā Latvijā.

Tez Tour grupa apvieno 50 ofisus 18 pasaules valstīs. No tiem 22 ofisi uzņem tūristus, bet 28 nodarbojas ar izejošo tūrismu (tie ir ofisi Baltijas, Austrumeiropas un NVS valstīs). Tez Tour galvenie virzieni ir: Turcija (no 1994.gada), Ēģipte (no 1997.gada), Spānija (no 2003.gada), Grieķija (no 2008.gada), Taizeme (no 1997.gada), Kuba un Dominikāna (no 2007.gada), Maldīvu salas un Šrilanka (no 2007.gada), Austrija (no 2009.gada), AAE (no 2010.gada). Kompānijai pieder arī 5 zvaigžņu viesnīcu ķēde „AMARA World” četras viesnīcas Antaljas piekrastē: „Amara Beach Resort” Sidē (no 2004.gada), „Amara Wing Resort” Kemerā (no 2004.gada), „Amara Club Marine” Kemerā (no 2005. gada) un „Amara Dolce Vita” Kemerā (no 2007.gada).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62414193sec.