N-Travel direktore dalās atmiņās par pavadīto laiku saulainajā Maltā

Pavisam nesen Jelgavas ceļojumu aģentūras N-Travel direktore Nadežda Parinova kopā ar grupu atgriezās no atpūtas un angļu valodas apguves saulainajā Vidusjūras salā Maltā. Kā viņiem tur klājās, lasiet turpinājumā.

"Šī sala, kas atrodas Vidusjūrā, ir lieliska vieta, kur apgūt angļu valodu. Maltā ir divas oficiālās valodas - maltiešu un angļu, tādēļ angļu valodu tur redzēsiet un dzirdēsiet visur. Turklāt tur ir burvīgs klimats, bagāta kultūra un vēsture, kas uzturēšanos uz salas padara vēl patīkamāku," stāsta N-Travel direktore.


"Malta no 1814. gada bija daļa no britu pārvaldītajām zemēm. 1964. gadā tā atguva neatkarību, bet Lielbritānijas elpa šeit jūtama vēl šodien. Maltā automašīnas pārvietojas tāpat kā Lielbritānijā, proti, pa kreiso ceļa pusi. Avīzes ir angļu valodā, un maltieši labprāt notiesā kārtīgas angļu brokastis. Tā ir lieliska vieta, kur pagarināt savu vasaru, jo pavasarī Maltā ir silts jau martā un rudenī – vēl līdz oktobrim ir burvīgs laiks," Maltu raksturo Nadežda Parinova.

N-Travel direktore min, ka Malta ir kā radīta ne tikai angļu valodas apguvei, bet arī vieta, kur nodarboties ar dažādiem sporta veidiem. Teniss, jāšana, futbols, peldēšana ir vien daži no tiem. Nadežda Parinova turpina: "Malta ir viens no tīrākajiem kūrortiem pasaulē. Jūra tās krastos ir kristāldzidra, kas padara salu par labu niršanas vietu." Viņa vēl piebilst, ka ir grūti uzskaitīt visas izklaides iespējas, kas tiek piedāvātas Maltā - festivāli, teatralizēti uzvedumi, diskotēkas, pikniki pie jūras, studentu vakari, jūras kruīzi, ekskursijas.


Lai gan N-Travel grupa dzīvoja pilsētiņā Buggipā, apskatīja arī citas vietas Maltā. "Pabijām Valletā, kas ir Maltas mūsdienu galvaspilsēta, apskatījām arī Mdinu - Maltas seno laiku galvaspilsētu, viesojāmies Komino salā un Zilajā lagūnā, devāmies braucienā ar kuģīti, vērojām svētku uguņošanu un darījām daudz ko citu."

Sarunas nobeigumā Nadežda Parinova vēl piebilst, ka noteikti vērts nogaršot Maltas nacionālo dzērienu Kinni un garšām bagātīgās ogas un augļus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ntravel.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9750731sec.