Berlīnē atklāj bāru, kurā viesi var baudīt dzērienus ar iecienītāko smaržu aromātu

Kādā Berlīnes viesnīcā durvis vēris jauns bārs, kura viesiem dota iespēja nobaudīt kokteiļus ar viņu iecienīto smaržu aromātu.

"Fragrances" Berlīnes viesnīcā "Ritz-Carlton" uzskatāms par pasaulē pirmo bāru, kura koncepcijas pamatā ir kokteiļi, kas pagatavoti kombinācijā ar pazīstamāko zīmolu smaržām. Bāra apmeklētāji tiek aicināti iepazīties, piemēram, ar "Giorgio Armani" un "Yves Saint Laurent" aromātiem, pēcāk baudot atbilstoši smaržojošu dzērienu.

Īpašajā dzērienu kartē, kuru radījis dzērienu pazinējs un smaržu eksperts Henings Haisens, atrodamie kokteiļi tiek pagatavoti, izmantojot pasaulē pazīstamāko zīmolu smaržas un tikai augstākās kvalitātes alkoholiskos dzērienus. Tiesa, "Fragrances" apmeklētājiem tiek piedāvāti arī "smaržīgi" bezalkoholiskie kokteiļi. Sastāvdaļas, kas izmantotas katra dzēriena pagatavošanā, norādītas blakus vitrīnā izvietotām smaržu pudelītēm, savukārt dzērieni tiek pasniegti unikālā veidā, atspoguļojot konkrēto smaržu iepakojuma dizainu.

"Izvēloties kokteili, viesi šeit pilnībā paļaujas uz savām maņām," atzīst "Ritz-Carlton" pārstāvis Arnts Haisens un paskaidro, ka bāra apmeklētāji var vienkārši pasmaržot dažādos aromātus, izvēlēties sev tīkamāko, pēc tam saņemot tieši tāpat smaržojošu dzērienu.

Tikmēr viesnīcas virtuves komanda viesiem sola sagādāt viņu izvēlētajiem "smaržīgajiem kokteiļiem" atbilstošas uzkodas. Tā, piemēram, deserts "Macaron Énorme" ar vaniļu un avenēm perfekti piederas dzērienam "Signorina", kas radīts, iedvesmojoties no modes nama "Salvatore Ferragamo" parfīma ar tādu pašu nosaukumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46936989sec.