Indijas ministrs tūristes Goa pludmalēs aicina piesegties

Kā uzskata kāds Indijas ministrs, atpūtniecēm Goa štata pludmalēs nevajadzētu tērpties bikini, jo tik pieticīgs apģērbs, pēc viņa domām, var radīt problēmas to valkātājām.

Goa štata sabiedrisko darbu ministrs Sudhins Davalīkars ir pārliecināts, ka sievietēm savas personīgās drošības dēļ būtu jāizvairās no pārāk pieticīga apģērba valkāšanas sabiedriskās vietās. Turklāt viņš pat ieteicis, ka bikini peldkostīmu valkāšana būtu jāaizliedz ar likumu. Tiesa gan, politiķa izteikumi raisījuši kritiku no sieviešu tiesību aktīvistu puses.

Ministrs sacījis: "Bikini valkāšana var novest pie dažādām problēmām, tostarp seksuālas uzmākšanās. Man šķiet, ka pludmalēs vispār vajadzētu aizliegt to valkāšanu. Nevajadzētu atļaut šādi ģērbtiem cilvēkiem iziet sabiedriskās vietās." Tāpat ministrs ierosinājis, ka vajadzētu sievietēm vakaros un nakts laikā aizliegt uzturēties bāros.

Jāatzīst, ka Davalīkara izteikumi seko vairākiem seksuāla rakstura noziegumiem, kuriem pēdējo gadu laikā uzmanību pievērsuši mediji visā pasaulē. Par ļaundaru upuriem visai bieži kļuvuši arī tūristi. Tā, piemēram, šī gada janvārī tika ziņots par seksuālu uzbrukumu kādai 52 gadus vecai sievietei no Dānijas, kura bija ieradusies Ņūdeli, bet tajā pašā mēnesī, braucot vilcienā Dienvidindijā, cieta 18 gadus veca labdarības darbiniece no Vācijas. Savukārt Indijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru federācijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc plaši apspriestajiem izvarošanas gadījumiem 2012. gadā valsti apmeklēja par 35 procentiem mazāk sieviešu.

Indijas Goa štats ir iecienīts brīvdienu galamērķis atpūtniekiem no Eiropas – jo īpaši ziemas sezonā, kad ļaudis meklē patvērumu saulainās pludmalēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57148099sec.