Expedia pētījumā noskaidro atpūtnieku paradumus pludmalē

Vislabprātāk kaili iedegumu ķer vācieši un austrieši, savukārt amerikāņiem nav iebildumu, ja vīrieši pludmalē ierodas īsās un apspīlētās peldbiksēs – tie ir tikai daži no atklājumiem par atpūtnieku paradumiem pludmalē, kas, aptaujājot 11 165 respondentus no 24 pasaules valstīm, noskaidroti tūrisma kompānijas "Expedia" ikgadējā pētījuma "Flip Flop Report 2014" ietvaros.

"Var sacīt, ka pludmale savā ziņā ir pasaulē populārākais ceļojumu galamērķis," atzinis Džons Morejs, "Expedia" viceprezidents. "Tādēļ ik gadu mēs ceļotājiem no visas pasaules jautājam, kas viņiem, atpūšoties pludmalē, iet pie sirds, bet kas – ne pārāk."

Kā izrādās, 28 procenti vāciešu un tieši tikpat austriešu atzina, ka vismaz vienu dienu pludmalē pavadījuši kaili. Tiesa gan, austriešu sieviešu vidū šis rādītājs bijis pat 49 procenti, salīdzinot ar vien 36 procentiem vācu atpūtnieču vidū.

Tikmēr pilnīga atkailināšanās pludmalē visnepieņemamākā, šķiet, ir japāņiem. Viņu vidū 72 procentiem nav iebildumu pret nūdistu pludmalēm, taču šādi atpūsties uzdrīkstētos tikai divi procenti respondentu no Japānas.

"Expedia" pētījumā noskaidrotas arī atpūtnieku iecienītākās nodarbes pludmalē. Lielākā daļa (70 procenti) norādījuši, ka dod priekšroku garām pastaigām, savukārt aptuveni puse iedeguma ķeršanu apvieno ar līdzpaņemtās lasāmvielas baudīšanu. Ceturtdaļa respondentu atzinuši, ka viņi uz pludmali vislabprātāk dodas, lai apmeklētu dažādas ballītes.

Aptaujātajiem tika lūgts izteikt arī savu viedokli par vīriešiem, kuri pludmalē ierodas īsās un apspīlētās peldbiksēs. Kā izrādās, pret šādu ietērpu iebilst vien pieci procentu brazīļu, taču tajā pašā laikā – veseli 60 procenti aptaujāto norvēģu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16878414sec.