Baudiet kino pasaules iecienītākos brīvdabas kinoteātros!

Tūrisma vietne Spotted By Locals publicēja pasaules iecienītāko brīvdabas kinoteātru atlasi, kas izveidota pēc vietējo iedzīvotāju iesūtītajiem rakstiem.

Ņujorkas (ASV) iedzīvotāji var baudīt kino festivālā Rooftop Film festival. Šis festivāls rīko kino vakarus vietās, kas nav visiem pieejamas, bet to izvietojums regulāri mainās. Bezmaksas filmas, mūzika un dzērieni pie Mahnetenas apvāršņa – kas var būt labāks?

Ja tomēr neizdodas atrast šo festivālu, var apmeklēt South Street Seaport brīvdabas kino, kas atrodas pie ostas.

Savukārt Vīnē (Austrija) pieejamais kino zem zvaigznēm – Kino Unter den Sternen – ātri vien piepildās ar apmeklētājiem, tādēļ ieteicams ierasties mazliet agrāk un paņemt līdzi ko mīkstu.

Barselonas (Spānija) kino mīļi pulcējas iecienītā pikniku vietā, lai baudītu īsfilmas un nelielus koncertu uzvedumus brīvdabas kino Sala Monijuic.

Ženēvas (Šveice) iedzīvotāji uz brīvdabas kino festivālu Cinetransat nāk kā uz kūrortu – viņiem pat ir iespēja izīrēt atpūtas krēslu un, protams, uz vietas iegādāties popkornu.

Turpretī Milānā (Itālija) brīvdabas kino AriAnteo katru gadu maina izvietojumu, organizējot pasākumu starp vēsturiski nozīmīgām ēkām, tāpēc kinomāni var ik gadu apmeklēt vēl neredzētas vietas pilsētā.

Īpaši iemīļots jauniešu vidū ir Kinodvor rīkotais āra kino festivāls Ļubļanā (Slovēnija) "Kino zem zvaigznēm", kas atrodas pilslaukumā.

Mūsu kaimiņvalsts brīvdabas kino Katusekino Tallinā (Igaunija) apmeklētājiem piedāvā izbaudīt japāņu virtuvi, un tiek rīkots uz jumta, tādēļ ir vērts izvēlēties piemērotu apģērbu.

Kāds Berlīnes iedzīvotājs raksta, ka uz Freiluft Kino Mitte Berlīnē (Vācija) nav viegli iekļūt, taču ir tā vērts, ja patīk vecas filmas oriģinālvalodā.

Atēnās (Grieķija) Thisseion cinema ir vieta, kur var lieliski atpūsties zem zvaigžņotām debesīm.

Visbeidzot, jāmin arī mūsu pašu brīvdabas kino, kas šovasar būs atvērti kinomāniem Rīgā. Kino Pagalms Latvijā tiek rīkots sadarbībā ar igauņiem. Tajā ir pieejama terase, bārs, kafejnīca, sēdvietas, bezvadu austiņas un izmeklēta kino izlase. Eiropas kultūras programmas ietvaros ir pieejams arī brīvdabas kino Esplanāde 2014. Visbeidzot, āra kino rāda arī Kalnciema ielas kvartālā un Doma baznīcas dārzā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1914258sec.