Parīzes viesnīcas klientiem piedāvā maksāt tik, cik viņi vēlas

Trīs nedēļas ilgas kampaņas ietvaros piecas Parīzes viesnīcas saviem klientiem par nakšņošanu piedāvā maksāt tik, cik, pēc viņu domām, saņemtie pakalpojumi bijuši vērti.

Eksperimentālā programma "Payez ce que vous voulez" ("Maksājiet, cik vēlaties") tika startēta šonedēļ un būs spēkā līdz 10. augustam.

Nākas gan atzīt, ka pilsētā, kuras tūrisma tēls bieži tiek komentēts, minot īgnus viesmīļus un nekvalitatīvu apkalpošanu, šāda shēma var izrādīties itin riskanta. "Patiesībā mēs tikai vēlamies noskaidrot, ko mūsu viesi par mums domā, kā arī cik daudz viņi ir gatavi maksāt," atzīst Aldriks Duvāls, četrzvaigžņu viesnīcas "Tour d'Auvergne" menedžeris. "Pametot viesnīcu, viņiem tiks lūgts aizpildīt anketu, minot iemeslus, kādēļ viņi mūsu servisu novērtējuši tieši tā. Protams, pastāv risks, ka kāds no viesiem būs neapmierināts un samaksās nesamērīgi maz, taču esam pārliecināti par mūsu sniegtā servisa kvalitāti."

Duvāls norādījis, ka viesnīca "Tour d'Auvergne" ir gatava mainīt izcenojumu, ja klienti atzīs, ka tās piedāvāto pakalpojumu kvalitāte neatbilst cenai.

Tikmēr viesnīcas "Grand Hotel Francais", kas arī iesaistīta jaunajā kampaņā, menedžeris Si-Jads Si-Hočins (Si Yad Si Hocine) ir pārliecināts, ka viņu viesi atpazīs labu servisu, to attiecīgi novērtējot. "Nepavisam neesmu satraukts, jo uzticos cilvēkiem," viņš atzīst. Tiesa gan, viņš piebilst, ka kampaņai ir tikai pagaidu raksturs, un, šķiet, tas viesnīcai varētu nākt tikai par labu – piemēram, Marioss un Koula, kuri Parīzē bija ieradušies no Kipras, laikrakstam "Le Parisien" atzinuši, ka viņiem "Grand Hotel Francais" piedāvātās cenas šķiet nedaudz par augstu. Lai gan pāris par nakti viesnīcā samaksāja 180 eiro, viņuprāt adekvāta cena par saņemtajiem pakalpojumiem būtu 150 eiro. Tiesa gan, mārketinga pētījumi liecina, ka parasti līdzīgas shēmas uzņēmumu pārdošanas rādītājus kopumā ietekmē pozitīvi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.41941309sec.