Laimtūre: Ķīna ir viens no unikālākajiem ceļojumu galamērķiem

Ķīna ir unikāla valsts, kas vienmēr ir pārsteigusi ar savām tradīcijām, atšķirīgajām īpatnībām un vietējo iedzīvotāju mentalitāti. Attīstoties laikam, Ķīna ir bijusi un būs viena no unikālākajām pasaules valstīm. Tā stāstījumu par Ķīnu iesāk ceļojumu aģentūras Laimtūre kolektīvs, kas gan ir sarūpējis vairākus interesantus faktus par šo valsti, gan interesantu ceļojumu piedāvājumu septembrim.

Ķīnā ir izteiktas trīs atšķirīgas virtuves. Valsts dienvidos pastāv Kantonas virtuve - lielākoties tie ir jūras produkti. Ķīnas centrālajā daļā - tā ir Sučuanskas virtuve, kas ir visasākā un piesātinātākā. Pekinā un Harbinā ir izplatīti miltu ēdieni - Ziemeļķīnas virtuve.

Ķīnā ir savdabīga attieksme pret alkoholisko dzērienu lietošanu - tos lieto tikai kompānijās un par godu kādam lielam notikumam.


Šanhaja ir slavena ar tās daudzajiem tirgiem. Vietējos tirgos noteikti ir jākaulējas par labāko cenu. Veikalos cenas neatšķiras no rietumvalstu cenām.

Ķīniešu acis nav šauras - efektu veido virsējais acs plakstiņš. Ķīnieši neuzskata, ka eiropiešu acis ir platākas nekā viņiem.

Ķīniešiem ļoti nepatīk sauļoties, īpaši sievietēm, tādēļ viņi cenšas izvairīties no saules stariem, lai ādu saglabātu gaišu.

Ķīnieši ir ļoti strādīgi - viņiem praktiski nav atvaļinājumu. Garās brīvdienas Ķīnā ir oktobrī par godu valsts svētkiem un februārī - Jaunā gada svinību laikā pēc ķīniešu kalendāra.

Ķīniešu valodā ir tikai aptuveni 100 uzvārdu, 20 procentiem iedzīvotāju uzvārds ir Lī un Van.

Ķīnā nav pieņemts iet ciemos.

Sarunās ar ķīniešiem nedrīkst pacelt balsi, pretējā gadījumā tie var ļoti sadusmoties, it īpaši, ja to ir redzējis vēl kāds.

Iepazīšanās laikā nav ieteicams apkampt vai skūpstīt sievietes, pat uz vaiga.

Lai iepazītu kaut nelielu daļiņu no šīs milzīgās valsts, ceļojumu aģentūra Laimtūre iesaka doties aviotūrē "Vislabākais Ķīnā!" (ceļojuma apraksts pieejams šeit). Ceļojuma laikā tiks apmeklēta Pekina, Lojaņa, Šaoliņa, Siaņa, Sučžou, Handžou un Šanhaja.

Informācijai. Ceļojums ilgst no 2014. gada 11. līdz 24. septembrim. Cena: 1820 eiro. Ceļojuma cenā ir iekļauts: starptautiskais aviopārlidojums Rīga – Stambula – Pekina – Šanhaja – Stambula – Rīga (ar Turkish Airlines nodokļiem), vilciena biļetes no Pekinas uz Lojaņu, vilciena biļetes no Lojaņas uz Siaņu, vilciena biļetes no Siaņas uz Sučžou, visi programmā norādītie transfēri, ieejas biļetes programmā norādītajos apskates objektos, krievu valodā runājoša gida pakalpojumi visa maršruta laikā, dzīvošana 4* viesnīcā ar brokastīm (divvietīgos numuros), ēdināšana: 9 pusdienas, 1 vakariņas, 13 ekskursijas.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.laimture.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40407085sec.