Pēc vērienīgas renovācijas durvis ver vēsturiskā viesnīca Peninsula Paris

Pēc četriem gadiem un ieguldītiem teju 430 miljoniem eiro augustā durvis vērusi greznā un leģendārā Parīzes pieczvaigžņu viesnīca "Peninsula Paris", viesiem piedāvājot augstākā līmeņa servisu nu jau pavisam jaunā mirdzumā.

"Peninsula Paris", kas atrodas netālu no Triumfa arkas un Elizejas laukiem, ir vismaz 200 numuru un 34 apartamenti, kuru cenas variē no 1 000 līdz 25 000 eiro par nakti. Viesnīcas augšstāvā izvietots izsmalcinātākais numurs – apartamenti, kurus papildina jumta dārzs.

Pēc rekonstrukcijas katrā no "Peninsula Paris" numuriem viesiem pieejams printeris, kafijas automāts un planšetdators, kuru iespējams izmantot visdažādākajiem nolūkiem – sākot no apgaismojuma kontroles līdz pat brokastu pasūtīšanai numurā. Lai spētu izdabāt ikkatrai viesu vēlmei, kopumā "Peninsula Paris" personālu veido 600 darbinieki, tostarp masieri un cigāru pazinēji.

1908. gadā dibinātā viesnīca "Peninsula Paris", kas sākotnēji bija pazīstama kā "Hotel Majestic, lepojas ar vairākiem nozīmīgiem notikumiem bagātu vēsturi. Piemēram, Otrā pasaules kara laikā šeit atradās Vācijas militārais komandcentrs, bet 1973. gadā norisinājās miera sarunas, kas bija saistītas ar Vjetnamas kara beigām.

Nu "Peninsula Paris" atkal vērusi durvis viesiem, piedāvājot jumta terasi, no kuras uz visām pusēm iespējams baudīt Parīzes panorāmu, pazemes stāvā izvietotu SPA centru un peldbaseinu, kā arī izsmalcinātu ķīniešu restorānu. Pēdējo eksperti skaidro kā soli piesaistīt vairāk turīgu ceļotāju no Ķīnas, par kuru "tūristu juaņiem" pēdējā laikā cīnās ne vien pasaules ietekmīgākās viesnīcu kompānijas, bet arī tādas lielpilsētas kā Ņujorka, Parīze un Londona.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75321698sec.