No Renuāra Parīzes līdz Gogēna Taiti: piedāvā perfekto ceļojumu mākslas cienītājiem

30 dienas, sešas valstis un 12 apbrīnojamas pieturvietas, kur savulaik pasaulslaveni otas meistari smēlušies iedvesmu savu labāko gleznu radīšanai – tas viss par "nieka" 89 000 eiro.

Piedāvājums, ar kuru nesen nācis klajā Lielbritānijas luksusa produktu serviss VeryFirstTo.com, īsteniem mākslas cienītājiem ļauj sekot pa pēdām tādiem māksliniekiem kā francūži Klods Monē, Pols Gogēns, Pjērs Ogists Renuārs un britu popārta guru Deivids Hoknijs – no Londonas galvaspilsētas ielām līdz pat Taiti pludmalēm.

Vienu mēnesi ilgais ceļojums pārim ietver lidojumus biznesa klasē, nepieciešamos transfērus, kā arī naktsmītnes viesnīcās. Maršruts aizsākas Lielbritānijā, ļaujot ceļotājiem iepazīt vietas, kas savulaik iedvesmojušas vairākus pazīstamus britu māksliniekus. Tālākās pieturvietas ietver Živernī Francijā, kur reiz tapusi Monē slavenā gleznu sērija "Ūdensrozes", kā arī idillisko Koljūras pilsētiņu, atklājot Anrī Matisa iedvesmas avotus.

Pēc lidojuma uz Venēciju un Gardas ezera apmeklējuma, lai izzinātu, kā savulaik tapuši Kanaleto un Klimta darbi, ceļš tālāk ievirzās eksotiskā gultnē un ved uz Klusā okeāna dienvidiem. Tur atpūtniekus sagaida tūre pa Taiti salu, lai klātienē uzlūkotu, kas iedvesmoja Gogēnu, kad viņš, pametot civilizāciju Eiropā, aizkuģoja uz Franču Polinēziju.

Pēc jau tūkstošiem pievārētu kilometru ceļotāji nonāk Japānā, lai apmeklētu majestātisko Fudzi kalnu un skatītu bijību iedvesošo ainavu, kas māksliniekam Hokusai ļāva radīt "Lielo Kanagavas vilni" (attēlā), kas uzskatāma par vienu no visplašāk pazīstamajām japāņu gleznām.

VeryFirstTo.com dibinātājs Marsels Knobils atzinis: "Šis ceļojums ir unikāla iespēja vienā piegājienā apmeklēt vietas, kur mākslinieki savulaik raduši pirmos iedīgļus dažām no pasaulē pazīstamākajām gleznām."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31054211sec.