Honkongā strauji pieaug pieprasījums pēc kāzām McDonald's ēstuvēs

Pāri Honkongā nu var noorganizēt īstas "budžeta kāzas", nozīmīgajai dienai iztērējot ne vairāk kā 300 eiro un iegūstot nepieciešamo telpu, dekorācijas, audio aprīkojumu, ēdienu, dāvanas un ielūgumus. Vienīgais "āķis" – viņiem jāapprecas ātrās ēdināšanas ēstuvē "McDonald's".

Lai cik dīvaini tas nešķistu, pieprasījums pēc kāzām ātrās ēdināšanas ēstuvēs Honkongā strauji pieaug, tādēļ "McDonald's" savu kāzu servisu piedāvā nu jau 15 vietējos restorānos.

"Šo programmu startējām, jo daudzi mūsu klienti apgalvoja, ka "McDonald's" ir vieta, kur viņi savulaik iepazinušies," kompānijas pārstāvis pastāstījis ASV telekanālam CNBC. "Šī saikne ir galvenais iemesls, kādēļ viņi "McDonald's" vēlas rīkot savas kāzas un pat kāzu jubileju ballītes."

Ātrā ēdināšanas giganta piedāvātā kāzu servisa pirmsākumi meklējami 2011. gadā, un sākotnēji šāds pakalpojums bija pieejams trīs ēstuvēs, taču patlaban kāzas, saderināšanās ballītes, kāzu jubileju ballītes un pirmskāzu viesības līgavai vai līgavainim Honkongā piedāvā rīkot 15 "McDonald's" restorāni.

Atkarībā no viesu rīcībā esošā budžeta un izvēlētā piedāvājuma, "McDonald's" viņiem sola visdažādāko kāzu ceremoniju atribūtiku. Piedāvājumu cenas variē no aptuveni 280 eiro vislētākajai ballītei līdz 960 eiro par dārgāko ceremoniju, kurā ietilpst dekorētu telpu noma uz divām stundām, kāzu dāvanas, piepūšami laulības gredzeni, ziedu pušķi līgavai, dažādas dekorācijas, pasākuma vadītāja klātbūtne, kā arī iespēja uzņemt līdz pat 50 viesiem un citi labumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01949596sec.