25 dienas un 35 leģendas: ASV tūroperators piedāvā ekskluzīvu ceļojumu apkārt pasaulei

Dedzīgākie ceļotāji, kuri vienā piegājienā gatavi skatīt neskaitāmus pasaulslavenus tūrisma objektus, tostarp Lielo Ķīnas mūri, Sanktpēterburgas Ermitāžu un Serengeti parku Tanzānijā, nu var īstenot savus kvēlākos sapņus un doties 25 dienu ilgā odisejā, apceļojot astoņas pasaules valstis un aplūkojot 35 pasaules brīnumus. Tiesa, ir viens "āķis" – šāds prieks vienai personai izmaksā aptuveni 68 000 eiro.

Ceļojums aizsākas uz privāta "Boeing 757" klāja Sietlas lidostā, ASV. Tālāk maršruts ved uz Japānu, Ķīnu, Krieviju, Maroku, Tanzāniju, Maldīvu salām un Turciju. Laimīgajiem ceļotājiem ik uz soļa seko loģistikas eksperti, kuru uzdevums ir parūpēties, ka viss norit pēc plāna; ārsts, fotogrāfs, kā arī universitātes lektors.

Pēc pacelšanās no Sietlas ceļotāji šķērso Kluso okeānu un nokļūst Tokijā, kur ar vilcienu dodas uz Kamakuru – bijušo politisko centru, kur iespējams aplūkot 13,5 metrus augstu Budas statuju un apgūt samuraju cīņas mākslu. Tālāk ceļš ved uz Ķīnu – slaveno Tjaņaņmeņas laukumu, Aizliegto pilsētu, kā arī Lielo Ķīnas mūri.

Pēcāk seko lidojums uz Maldīvijas Republiku – Male salu, lai skatītu tur sastopamo apbrīnojamo bioloģisko daudzveidību – vairāk nekā 700 zivju un 37 haizivju sugas. Nākamā pietura – Serengeti Nacionālais parks Tanzānijā, kur ceļotājiem dota iespēja klātienē uzlūkot Āfrikas "lielo piecinieku": lauvas, leopardus, bifeļus, ziloņus un degunradžus. Savukārt pēc lidojuma uz Mazāzijas pussalu iespējams paklejot pa Stambulas Lielo tirgu, apmeklēt Zilo mošeju un grezno Topkapi pili. Pēcāk – lidojums uz Sanktpēterburgu un detalizēta ekskursija pa apbrīnojamo Ermitāžu. Tai seko vizīte Marokā, kas ietver noslēpumainās Marrākešas apmeklējumu un pārgājienu Atlasa kalnos.

Neapšaubāmi grandiozais ceļojums noslēdzas Bostonā ar ekskursiju pa Hārvarda universitāti un Brīvības taku, kas ietver 16 vēsturiski nozīmīgus apskates objektus.

Ceļojumu organizē kompānija "TCS Expeditions", un tā maršruts izstrādāts, balstoties uz Lielbritānijas uzņēmuma "VeryFirstTo.com" veiktu pētījumu par pasaulē populārākajiem ceļojumu galamērķiem. Ceļojums ilgst 25 dienas, vienai personai izmaksā 90 000 ASV dolāru (aptuveni 68 000 eiro) un ietver naktsmītnes "Four Seasons" viesnīcās katrā no pieturvietām, kā arī ēdināšanu, transportu un citus pakalpojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98975205sec.