2018. gada FIFA Pasaules kausa laikā piedāvās nakšņot konteinerā

Lai gan šie apartamenti, domājams, neizraisa tik klaustrofobiskas sajūtas kā Japānā populārās "kapsulu viesnīcas", Lielbritānijas uzņēmuma "Snoozebox" piedāvājums ir teju tikpat pārsteidzošs.

Londonā bāzētā kompānija, restaurējot un pārveidojot nolietotus kravas konteinerus, izgatavo pārvietojamas un ātri uzstādāmas (pop-up tipa) viesnīcas, un nu tā kļuvusi par galveno naktsmītņu nodrošinātāju 2018. gada FIFA Pasaules kausa laikā Krievijā.

32 dienu ilgā futbola turnīra laikā "Snoozebox" apkalpos Saranskas pilsētu, uzstādot 2 000 pārvietojamo numuru vien dažu minūšu gājiena attālumā no vairākiem stadioniem. Tiek solīts, ka "Snoozebox Football Village" ietvers arī tirdzniecības vietas un ēstuves. Interesanti, ka vienas "Snoozebox" viesnīcas uzstādīšana aizņem tikai 48 stundas.

Neskatoties uz faktu, ka "Snoozebox" burtiski nozīmē nakšņošanu konteinerā, uzņēmuma radītie apartamenti nebūt nav peļami. Kā ziņo "Daily Mail", katrs no numuriem aprīkots ar nelielu vannasistabu, lielizmēra LED TV, seifu, divstāvu gultām, bezvadu internetu un viedkaršu atslēgas sistēmu. Uzņēmums "Snoozebox" nelielo "futbola ciematu" sola nodrošināt arī ar apkalpojošo personālu.

Jāpiebilst, ka "Snoozebox" līdzšinējā pieredze saistīta arī ar naktsmītņu nodrošināšanu 2012. gada Londonas Olimpiādes laikā, tādēļ var itin droši apgalvot, ka uzņēmums ir gatavs 2018. gada FIFA Pasaules kausam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71374106sec.