Taizeme izsludināto karastāvokli izmantos tūristu pievilināšanai

Taizemes varasiestādes paziņojušas, ka gatavojas valstī izsludināto karastāvokli izmantot, lai piesaistītu vairāk ārzemju tūristu. Šāda vēsts seko vietējo tūrisma organizāciju prasībām atcelt karastāvokli, lai apturētu straujo tūristu skaita kritumu valstī.

Taizemes Tūrisma pārvalde (TAT) nu gatavojas kampaņai "24 Hours Enjoy Thailand", kuras ietvaros iecerēts mudināt ārzemniekus apmeklēt valsti, neskatoties uz to, ka tajā izsludināts karastāvoklis, tā atzinis TAT vadītājs Tavačai Arunjiks. Kā ziņo laikraksts "Khao Sod", viņš norādījis, ka karastāvoklis faktiski var veicināt tūrisma attīstību, jo tas nozīmē, ka ārzemnieki valstī visu diennakti var justies droši.

Par šādu iniciatīvu paziņots laikā, kad Taizemes tūrisma nozares pārstāvji pauduši, ka valstī izsludinātais karastāvoklis būtu jāatceļ. "Ārzemnieki vēl joprojām nav pārliecināti par savu drošību valstī un nelabprāt šeit ierodas laikā, kad spēkā ir karastāvoklis. Vienīgais veids, kā atkal ļaut viņiem sajusties droši, būtu šī likuma atcelšana," laikrakstam "The Nation" paziņojusi Taizemes Ceļojumu aģentu asociācija.

Šogad augustā Taizemi apmeklēja par 11,9 procentiem mazāk ārzemju tūristu nekā pērn, savukārt septembrī ārvalstu ceļotāju skaits sarucis par septiņiem procentiem, salīdzinot ar šo pašu mēnesi 2013. gadā. Tikmēr Taizemes premjers Prajuts Čanoča 7. oktobrī noraidīja prasības atcelt karastāvokli, piebilstot, ka tas būs spēkā tik ilgi, kamēr būs novērojami radikāli centieni valstī veikt pārmaiņas.

Jāatzīmē, ka pēc vairākiem saspringtiem mēnešiem valdības un tās pretinieku starpā Taizemes armija karastāvokli izsludināja 2014. gada maijā, lai valstī atjaunotu vispārējo kārtību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42034006sec.