Pekinā būvēs grandiozu Universal Studios atrakciju parku

ASV kinokompānija "Universal Studios" nesen parakstījusi vienošanos par aptuveni divarpus miljardu eiro vērta tematiskā atrakciju parka izbūvi Pekinā, beidzot gūstot panākumus pēc 13 gadus ilgušiem centieniem iekļūt strauji augošajā Ķīnas izklaides tirgū.

ASV kompānijas pēdējā laikā liek lietā visus līdzekļus, lai atvērtu jaunas izklaides un atpūtas vietas Ķīnā, kur patlaban atrodami vien daži augsta līmeņa un starptautiski atzīti atrakciju parki. Izklaides komplekss "Beijing Universal", kas taps, sadarbojoties ar vietējo korporāciju "Beijing Tourism Group Co", četru kvadrātkilometru platībā spēs piedāvāt gan izklaides, kas atspoguļos Ķīnas kultūrmantojumu, gan tematiskās atrakcijas ar visā pasaulē populāriem motīviem.

Kā preses konferencē Pekinā atzinis "Universal Parks and Resorts" vadītājs Toms Viljamss, gaidāmā atrakciju parka mērķauditorija ietvers arī apmeklētājus no citām valstīm. Tikmēr slavenais Holivudas režisors Stīvens Spīlbergs paziņojis, ka arī viņš iesaistīsies parka tapšanā.

"Honkongā ir Disnejlenda, taču kontinentālajā Ķīnā īsti nav neviena līdzīga mēroga izklaides parka," atzinis Džeimss Rojs, "China Market Research Group" pārstāvis. "Pastāv liela iespēja, ka šis projekts būs patiesi veiksmīgs."

Jāpiebilst, ka "Beijing Universal" konkurentu vidū būs "Walt Disney" atrakciju parks, kura būvdarbi noslēgsies jau nākamgad, kā arī vērienīgs izklaides komplekss, kuru līdz 2016. gadam, sadarbojoties ar Ķīnas partneriem, iecerējusi atvērt animācijas filmu studija "DreamWorks Animation SKG". Abi parki durvis apmeklētājiem vērs Šanhajā.

"Universal Studios" pagaidām gan nesniedz informāciju par jaunā atrakciju parka atklāšanas datumu, taču vietējais laikraksts ziņojis, ka tā būvdarbi varētu noslēgties 2019. gadā. Jāpiezīmē, ka "Universal Studios" atrakciju parki patlaban atrodami Losandželosā, Orlando, Osakā un Singapūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18557215sec.