Londonas grāmatnīcā ieslēgts tūrists kļūst par Twitter zvaigzni

Kādam amerikāņu tūristam, kurš nejauši tika ieslēgts grāmatnīcā Londonā, neatlika nekas cits kā censties sasaukt palīgus ar sociālās saziņas vietņu starpniecību, un jau drīz vien tūkstošiem ļaužu no visas pasaules ar nepacietību gaidīja ziņu, kad vīrietis beidzot tiks atbrīvots.

Deivids Viliss no Teksasas ceturtdienas, 16. oktobra pievakarē iegāja Londonas grāmatnīcā Waterstones Trafalgaras laukumā, lai izmantotu internetu. Taču pēc neilga brīža viņš attapās jau slēgtā veikalā.

Neskatoties uz vairākiem zvaniem grāmatnīcas apsardzei un policijai, Viliss veikalā bija spiests pavadīt vismaz divas stundas. Viņš tika atbrīvots vien tad, kad par notikušo ziņoja vietnē Twitter.

Viliss britu telekanālam ITV atzinis, ka grāmatnīcā iegāja vien dažas minūtes pirms pulksten 21 un nepievērsa uzmanību tās darba laikam. Paejot garām vairākiem darbiniekiem, vīrietis devās uz augšstāvu, lai izmantotu internetu. Pēc 15 minūtēm viņš piecēlās, lai ietu prom, taču tad atklāja, ka telpās valda pilnīga tumsa un durvis ir slēgtas.

Viliss drīz vien Twitter ievietoja foto, kurā viņš redzams tumšā telpā aiz žalūzijām, kopā ar ziņu: "Esmu ieslēgts Waterstones grāmatnīcā Londonā. Biju augšstāvā uz 15 minūtēm. Nonācu lejā, bet viss bija tumšs un durvis – slēgtas. Esmu šeit jau stundu. Domāju, ka kāds jau ir ceļā uz šejieni."

Vīrieša centieni sasaukt palīgus vietnē Twitter turpinājās, līdz beidzot viņš lakoniski paziņoja: "Esmu brīvs."

Pēcāk arī uzņēmums Waterstones uz atgadījumu paraudzījās ar humoru, savā tīmekļa vietnē nākot klajā ar ieteikumiem lasāmvielai, kas var noderēt kā laika kavēklis grāmatnīcā ieslēgtiem klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63527203sec.