Singapūrā durvis ver ekskluzīva pieczvaigžņu viesnīca mājdzīvniekiem

Grezns SPA centrs, izsmalcināta ēdināšana un ekskluzīvi apartamenti – tas viss raksturo jebkuru pieczvaigžņu viesnīcu. Taču "The Wagington" Singapūrā augstākās klases apkalpošanu un karalisku komfortu piedāvā baudīt mūsu četrkājainajiem mīluļiem.

"The Wagington", kas nodēvēta par luksusa viesnīcu mājdzīvniekiem, durvis pūkainajiem viesiem durvis vēra šonedēļ. Tajā atrodami 27 numuri, no kuriem lētākais izmaksā aptuveni 90 eiro par nakti.

Suņi un kaķi "The Wagington" var iekārtoties komfortablās gultās ar ortopēdiskajiem matračiem un baudīt visdažādākās delikateses, tostarp no ķenguru, trušu un varžu gaļas gatavotus gardumus. Turklāt dārgākajos apartamentos "Royal Suite", kurus rotā kristāla lustra, četrkājainos viesus priecē dzīvnieku filmu kolekcija un peldbaseins, kurā viņi var peldēties speciālista uzraudzībā. Piedevām viesi viesnīcā tiek nogādāti ar limuzīnu.

Tikmēr viesnīcas SPA centrā mājdzīvniekiem pieejami aromterapijas seansi, masāžas, ārstnieciskas peldes, dubļu maskas un nagu kopšanas procedūras. Turklāt SPA atvērts visiem suņiem un kaķiem – ne tikai viesnīcas viesiem.

"The Wagington" īpašniece Estelle Teilora norāda, ka viesnīca radīta tiem mājdzīvnieku saimniekiem, kuri gatavi savus mīluļus lutināt, neskatoties uz to, cik tas varētu maksāt. "Ja reiz mēs, cilvēki, dzīvē esam pelnījuši pašu labāko, kādēļ gan apdalīt mūsu labākos draugus?"

Tiesa, ekskluzīvajā mājdzīvnieku viesnīcā nevar apmesties kurš katrs salašņa – pakalpojumi netiek sniegti "agresīviem" dzīvniekiem. Visiem viesiem, pirms viņi tiek ielaisti numurā, jāiztur "temperamenta tests", kā arī blusu un ērču pārbaude.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38848209sec.