Stāsti par Portugāles ceļojumiem – gardi piedzīvojumi

Turpinot jaunatvērtā galamērķa – Portugāles iepazīšanu – īsās darba nedēļas ceturtdienā,  20.novembrī, Travel RSP rīko jau otro prezentāciju, ar mērķi savus potenciālos ceļotājus iepazīstināt nu jau ar konkrētiem ceļojumu maršrutiem un to, ko būs iespēja piedzīvot un visām citām maņām izgaršot Madeirā, Seviljā un Gibraltārā, kā arī Porto Santo salā!

Gadalaikos, kad pie mums saulītes mazāk, dosimies baudīt siltumu, pludmales smiltis un īpašu kultūras programmu par paradīzes stūrīti dēvētajā Madeiras salā, piedzīvot absolūti nesteidzīgu atpūtu un koraļļu smilšu procedūras Porto Santo salā, kā arī kļūsim par lieciniekiem vienai no pasaules krāšņākajām Lielās piektdienas procesijām – Seviljā, apmeklējot arī Gibraltāru un Algarves piekrasti. Bez tam, Portugāle vienmēr valdzina ar savu virtuvi un vīnu bagātību!

Pirms došanās ceļā, virtuālos stāstos šos piedzīvojumus Travel RSP aicina iepazīt 20.novembrī, 19:00, Vecrīgā, Konventa sētā, konferenču zālē “Kampenhauzens”. Varbūt tiem, kas vēl šaubās, šī būs lieliska iespēja izlemt par labu ceļojumam, kas noteikti kļūs par krāsainu gabaliņu katra personīgajā pasaules iepazīšanas mozaīkā!

Bez tam – arī šoreiz Travel RSP ir sagatavojis kādu īpašu piedāvājumu attiecībā uz ceļojumu iegādi – īpaši domājot pat tiem, kam ceļot ir vēlme, bet dažkārt finansiālās iespējas ir ierobežojošais faktors! Sadarbībā ar Aizdevums.lv būs iespēja braucienus apmaksāt pa mazām daļām, arī pēc ceļojuma, ne nieka nepārmaksājot – ar bezprocentu kredītu sešu mēnešu laikā kopš pieteikšanās ceļojumam!

Piedāvājums spēkā iegādājoties ceļojumu no 21.11.2014. līdz 31.12.2014., aizdevuma pieteikums tiek izskatīts vienas darba dienas laikā.

Vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām pasākumam pieteikties laicīgi!

Ieeja bez maksas!

Pieteikšanās anketu atradīsiet šeit.

Uz tikšanos Vecrīgā, sapņos par vasaru, siltu sauli, pasakaini skaistām vietām un gardiem ēdieniem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.03516698sec.