No Sidnejas uz Losandželosu: ekskluzīvā ceļojumā piedāvā Jauno gadu sagaidīt divreiz

Ja šķiet, ka ar vienām Jaunā gada sagaidīšanas svinībām ir par maz, kādēļ gan gadumiju neatzīmēt divreiz vienā naktī?

Starptautiskais uzņēmums "PrivateFly", kas organizē privāto lidmašīnu čarterlidojumus, nu interesentiem piedāvā unikālu iespēju 2015. gadu sagaidīt krāšņās un ekskluzīvās svinībās ne tikai vienā, bet divās pasaules lielpilsētās, kuras turklāt šķir 12 000 kilometru liels attālums.

"PrivateFly" sola svinētājiem neaizmirstamu Jaunā gada ballīti Sidnejā, un, ja vien to atļauj viņu finanses un izturība, otras 2015. gada sagaidīšanas svinības Losandželosā.

Kā norāda "PrivateFly", kas tāds iespējams vien, austrumu virzienā šķērsojot starptautisko datuma maiņas līniju. Tā kā Losandželosu un Sidneju šķir 19 laika joslas, veicot rūpīgu plānošanu un maksimāli samazinot lidojumā pavadāmo laiku, abas metropoles iespējams apmeklēt vienā vakarā. Pateicoties gaisa kuģim "Gulfstream G650", kas tiek dēvēts par pasaulē ātrāko privāto lidmašīnu, šo attālumu iespējams veikt nedaudz mazāk kā 11 stundu laikā, tādējādi iegūstot veselas astoņas stundas, ko atvēlēt ballītei Klusā okeāna otrā krastā.

"Šis ir pats ekskluzīvākais veids, kā sagaidīt 2015. gadu vienlaikus divās aizraujošās pilsētās," atzīst "PrivateFly" mārketinga direktore Kerola Korka. ""Gulfstream G650" ir pasaulē ātrākā privātā reaktīvā lidmašīna. Tās maksimālais ātrums ir 0,925 mahi, kas ir vien nedaudz zem skaņas ātruma, un bez nosēšanās tā var nolidot 13 000 kilometru."

Vienreizējais piedzīvojums, kas vienai personai izmaksās aptuveni 9 200 eiro (nepilni 170 000 eiro par 18 pasažieriem), aizsāksies kādā no Sidnejas ekskluzīvākajām svinību norises vietām. Izvēles iespējas ietver Jaunā gada sagaidīšanas ballīti Sidnejas Operas namā vai luksusa apartamentos "The Dining Room" viesnīcā "Park Hyatt Sydney", kas piedāvā elpu aizraujošu skatu uz ostas akvatoriju un ikgadējo salūta šovu.

Viesi Sidnejā var droši uzkavēties līdz pat pulksten vieniem, bet jau stundu vēlāk – turpināt svinības ceļā uz ASV. Līdzās izklaidēm, izsmalcinātiem dzērieniem un augstākā līmeņa apkalpošanai, lidmašīnā iespējams arī nosnausties karaliskā gultā un pat izmantot vannasistabu ar dušu.

Kad pārējie svinētāji Sidnejā jau būs sagaidījuši rītausmu 2015. gadā, "PrivateFly" viesiem gadumijas nakts Losandželosā vēl tikai priekšā, jo ierašanās Vannaisa (Van Nuys) lidostā plānota jau pulksten 18 pēc vietējā laika. Tikko pēc nosēšanās viņus sagaida greznas svinības ar Holivudas zvaigžņu klātbūtni Beverlihilsā vai, ja viņi dod priekšroku ne tik vētrainai gaisotnei, vakariņas kādā no Losandželosas smalkākajiem restorāniem, piemēram, "The Crustacean".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81255078sec.