Makao durvis vērs pasaulē pirmais lomu spēļu atrakciju parks

Āzijas azartspēļu centrā Makao 2015. gadā iecerēts atvērt pasaulē pirmo lomu spēļu atpūtas parku, kurā gan lieliem, gan maziem viesiem būs iespēja iejusties visdažādāko fantāzijas tēlu ādā un iesaistīties aizraujošās spēlēs.

Parks "Planet J" ar platību 9 290 kvadrātmetri, kas durvis vērs kazino un kūrorta "Sands Cotai Central" kompleksā, būs pirmais pastāvīgais tematiskais atpūtas un izklaides parks Makao.

Parka "Planet J" unikālais koncepts ļaus viesiem uz brīdi iejusties kāda fantāzijas tēla lomā, iesaistoties dažādās spēlēs un piedzīvojumos kopā ar citiem parka apmeklētājiem. 

Katram apmeklētājam tiks izsniegta "maģiskā grāmata" – personalizēta mobilā ierīce, kas nodrošina sasaisti ar vairāk nekā 200 parkā pieejamajām spēlēm. Pēcāk viesi dažādās parka zonās varēs iesaistīties spēlēs, kas ietver atjautības, izturības un izveicības uzdevumus dažādās sarežģītības pakāpēs. Dalībnieku spēļu vēsture tiks glabāta "Planet J" sistēmā, un to varēs no jauna aktivizēt, parku apmeklējot atkārtoti.

"Jumpin Gym Digital Entertainment", kas ir "Planet J" mātesuzņēmums, norāda, ka projekts ir izstrādes stadijā jau astoņus gadus, un tā kopējās izmaksas lēšamas virs viena miljarda Makao patakām jeb aptuveni 100 miljoniem eiro.

""Planet J" būs patiesi revolucionārs izklaides parka modelis, kas radikāli atšķirsies no tradicionālo tematisko parku piedāvātajām atrakcijām. Mūsu vīzija ir, lai "Planet J" kļūtu par vadošo interaktīvo izklaižu parku ķēdi pasaulē," atzinis "Jumpin Gym Digital Entertainment" vadītājs Deimons Čans.

Iecerēts, ka "Planet J" Makao ik gadu varētu piesaistīt vismaz trīs miljonus apmeklētāju no visas pasaules.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52110696sec.