Vācijas pilsētas vienlaikus izglīto un izklaidē [2]

Ģimenes meklējot izklaides iespējas Eiropā, var apstāties Vācijā. Konkrētāk, Vācijas ziemeļos- Brēmenē un Brēmerhāfenē. Pilsētas ir tikai 30 kilometru attālumā viena no otras, bet tās ir ar dramatiski atšķirīgu raksturu un gaisotni. Tiesa gan, šīm pilsētām ir kopīgs tūrisma uzdevums- izklaidēt un izglītot. 

Brēmerhāfene ir  Vācijas pilsēta, kas atrodas Ziemeļjūras krastā un ir viena no svarīgākajām vācijas eksporta ostām. Pilsēta ir iemīļota arī bērniem un viņu vecākiem, kuras galvenais atrakciju parks ir Vācijas Emigrācijas centrs, kas tika uzcelts 2005.gadā, bet paplašinājās septiņus gadus vēlāk, 2012.gadā.Centrs ir interaktīvs un moderns, kurā var izsekot 7,2 miljonu emigrantu aizceļošanai uz Ziemeļameriku. Muzejs ir izklaidējošs tā interaktivitates dēļ, taču taja pašā laikā tas ir izglītojošs, kas radošā veidā pastāsta vēsturi. Emigrācijas centrs, kas ik gadu piesaista gandrīz 2 miljonu apmeklētāju, piedāvā 90 minūšu garas individuālās un grupu ekskursijas. 

Blakus Emigrācijas Centram, ir vēl viena ģimenei patīkama atrakcija: Klimata nams. Tā ir ekskursija, kuras laikā var piedzīvot ceļojumu pa astoņām dažādām klimata zonām. No atsvaidzinošās Šveices līdz aukstajai Antarktīdai un dienvidrietumu jūras valdzinājumam. Klimata nams piedāvā izjust tuvplāna pieredzi un iespaidus par to, kā cilvēki dzīvo uz Zemes atšķirīgajās laika zonās. 

14.gadsimtā Brēmene bija nozīmīga ostas pilsēta, taču mūsdienās pilsēta ir mākslas galeriju, veikalu un restorānu epicentrs. Brēmenes apmeklētāji var izglītoties iepazīstot vēsturisko pilsētas rajonu Schnoor, kas ir pilnībā restaurēts pēc Otrā pasaules kara sprādziena. Vecpilsēta ir unikāla vieta ar brīnišķīgu atmosfēru. 

Divas nesavienojamas lietas vienā, var piedzīvot Ratskeller, kur vienlaikus piedāvā izklaidi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bērni var iepazīties ar Ansīša un Grietiņas stāstu, tam speciāli paredzētā istabā. Savukārt, vecāki var baudīt vīnu telpās, kas iekārtotas viduslaiku stilā. 

Brēmenē gan pieaugušos, gan bērnus priecēs pasaka par Brēmenes muzikantu. Statuja, kur uz ēzeļa sēž suns, uz suņa iekārtojies kaķis, bet uz kaķa stāv gailis, var iepatikties pat tiem, kuri nav iepazinušies ar šo pasaku.. Slavenā bronza statuja ir uzstādīta pilsētas centrā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Travelnews.lv redakcija 11/24/2014 13:23 Paldies par informāciju. Raksts ir tulkots, bet piezīme ir vietā :)

2 Tja 11/24/2014 09:38
Kāpēc nav pieminēts Zinātņu centrs Universum Brēmenē, kas ir viens no must-visit objektiem, ja brauc ar bērniem?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48244715sec.