Izplešama ceļasoma atbrīvos ceļotājus no raizēm par bagāžu

Šķiet, ir skaitītas tās dienas, kad nepieciešams izlemt, vai ceļojumā doties ar smago koferi vai tomēr iztikt ar mazāku rokas bagāžas somu. Kāds Izraēlas uzņēmums radījis "Fugu" – somu, kas, pateicoties piepūšamām sienām, dažu sekunžu laikā pārveidojama no rokas bagāžas izmēriem līdz lielam čemodānam.

"Fugu" izmantojama gan kā parocīga un vien 23 centimetrus augsta rokas bagāžas soma, gan kā 69 centimetrus augsts koferis. Somas sienās iebūvēti gaisa pūšļi, kuri piepūšami vai saplacināmi, izmantojot iebūvētu sūkni. Gadījumā, ja izlādējies akumulators, somas sienas var viegli piepūst ar plaušu palīdzību.

Somu "Fugu" izstrādājis tāda paša nosaukuma Izraēlas uzņēmums, kurš griezies vietnē Kickstarter.com, lai iegūtu ražošanas uzsākšanai nepieciešamo finansējumu. Ļaudis inovatīvo produktu vērtē īpaši atzinīgi, un šobrīd jau piecreiz pārsniegts finansējuma mērķis, kas noteikts 50 000 ASV dolāru apmērā.

Kad somas sienas ir saplacinātas, tās izmēri ļauj to pārvadāt rokas bagāžā vairumā aviokompāniju. Taču pilnajā veidolā "Fugu" kļūst par ietilpīgu koferi ar īpašu plauktu sistēmu, kas var kalpot arī kā ērts galdiņš. Soma "Fugu", domājams, varētu kļūt par lielisku ceļabiedru iepirkšanās brīvdienām vai lidojumos starp reģioniem ar krasi atšķirīgu klimatu.

Tiesa gan, tiem, kuri "Fugu" vēlas iegūt savā īpašumā, vēl jāuzgaida – pirmie to saņems projekta atbalstītāji ne ātrāk kā 2015. gada augustā, taču pēc tam, visticamāk, paies vēl kāds laiciņš, kamēr soma nonāks veikalu plauktos. Patlaban tās cena ir 219 ASV dolāri (aptuveni 175 eiro).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38221407sec.