Tūristiem Maskavā kļūst pieejama «kultūras pase»

Krievijas galvaspilsētas viesiem nu tiek piedāvāts jauns veids, kā ietaupīt naudu, apmeklējot pazīstamākos kultūras tūrisma objektus – ieejas karte, kas tiek dēvēta par "kultūras tūrista pasi". Kā apgalvo izstrādātāji, karte tūristiem ļauj ietaupīt līdz pat 80 procentiem, salīdzinot ar ierasto ieejas maksu Maskavas muzejos, pagaidu izstādēs un kultūras pasākumos.

Ieejas karte, kas nopērkama jau šobrīd, ir "sezonas biļete", kas derīga no vienas līdz piecām dienām un nodrošina atlaides 40–80 procentu apmērā 74 muzejos un vismaz 100 kultūras pasākumos Maskavā. Sarakstā ietilpst, piemēram, Puškina muzejs un Maskavas Modernās mākslas muzejs.

Tūristi var izvēlēties kādu no trim ieejas kartēm, kas nodrošina attiecīgi trīs, sešus vai 12 muzeju vai kultūras pasākumu apmeklējumus. Karšu cenas variē no 590 līdz 3 690 rubļiem jeb aptuveni no 9 līdz 60 eiro.

Pastāv divi veidi, kā karti iegūt savā īpašumā. To iespējams iegādāties kādā no deviņiem tūrisma informācijas centriem Maskavā un pēcāk aktivizēt izstrādātāja "Voxxter" mājaslapā. Tāpat karti iespējams pasūtīt tiešsaistē, apmaksājot pirkumu un saglabājot karti elektroniskā formātā vai to izdrukājot.

Maskavas Tūrisma un viesmīlības nozares komitejas preses pārstāvis Mihails Dubrovskis skaidro, ka karte ir unikāla, jo izmantojama arī pagaidu izstāžu apmeklējumiem. "Citas kartes šādu iespēju nepiedāvā," viņš atzīst. "Turklāt, pateicoties elektroniskajam kodam uz kartes, nav nepieciešams stāvēt garā rindā pēc biļetēm."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93483901sec.