Remiro travel iesaka iekrāsot savu jaunā gada kalendāru ar jauniem ceļojumiem

Remiro  Travel iesaka ikvienam ieskatīties savā jaunā gada kalendārā un atrast laiciņu atpūtai kopā ar saviem mīļajiem, lai dotos kādā tuvā vai tālākā braucienā, kur gūtu jaunus iespaidus, tvertu elpu aizraujošus skatus, iepazītu citu tautu kultūru, nesteidzīgi baudītu kādu glāzi vīna, vērojot saulrietu, vai vienkārši veltītu laiku sev, lai pēc pozitīvās emocijās pavadīta gada varētu atsaukt atmiņā šis burvīgās dienas.

Tūrisma aģentūra piedāvā piedāvā dažādus ceļojumus ikviena gaumei:

Pavasarī piedāvā spēkus atgūt 2 dienu ceļojumos nedēļas nogalēs uz dažādām SPA viesnīcām, parasti cenā iekļautas ir arī SPA procedūras un baseinu, saunu apmeklējumi.

Remiro travel aicina līdzi siltumu baudīt kādā no ekskluzīvajiem grupu kruīzu ceļojumiem: kruīzi uz Mūžīgā pavasara salām (Madeira, Tenerife, Lanzarote) + Maroka martā un ceļojums uz Ņujorku ar kruīzu uz  Bahamu salām  aprīlī. Šajos ceļojumos Jūs varēsiet izbaudīt kruīza kuģa izklaides programmu ar iekļautu 24 h ēdināšanu, vērot brīnumskaistos skatus un iepazīt fascinējošas vietas, tā ir lieliska iespēja tiem tūristiem, kuri viena ceļojuma ietveros vēlas apskatīt vairākas vietas un valstis!

Tiem, kas priekšroku dod svētku laikā doties ārpus Latvijas Remiro travel lielisku iespēju Līgo svētkus pavadīt Gruzijā vai Uzbekistānā! "Gruzijā Līgo svētkus svinēsim skaistā vietā kalnos, baudīsim īstu gruzīnu šašliku, vīnu un dažādas adžāriešu delikateses. Uzbekistānā dosimies uz Aidarkula ezeru, tā ūdens no putna lidojuma izskatās pavisam zils uz dzeltenīgā tuksneša fona,  tas atrodas ”nekurienē” un apkārt valda klusums. Izbaudīsim sauļošanos, peldēšanos kā arī Līgo svētku svinēšanu ar šašliku un vietējo alu," stāsta Remiro travel.

Vasaras atvaļinājumā dabas mīļotājiem iesaka doties uz mīlestības zemi Horvātiju un Eiropas zaļo dārgakmeni - Slovēniju, tās ir pārsteidzoši skaistas zemes, kur saules pietiek gan vietējiem iedzīvotājiem, gan māksliniekiem, gan visiem tūristiem.

Kad Latvijā jau iestāsies rudens un dzeltēs lapas, paildzināt vasaru var doties uz skaisto dienvidu Itāliju.  Tūrisma aģentūra piedāvā  iepazīt Sorrento apkārtni oktobra sākumā vai neaizmirstamo Apūliju septembra vidū!

Vairāk ceļojumus atradīsi: www.remirotravel.lv

Remiro Travel novēl gaišus Ziemassvētkus, bagātīgu Jauno gadu un lai izdodas piepildīt savu sapni!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41934299sec.