ASV durvis ver izklaides parks, kur pusaudži var tikt pie šaujamieročiem

ASV nesen durvis vēris jauns izklaides parks, kurā interesentiem dota iespēja darbībā izmēģināt visdažādākos šaujamieročus. Tiesa gan, daudzi ļaudis steigušies izteikt nosodījumu par to, ka parkā pielādēti ieroči tiek izsniegti arī pusaudžiem.

"Machine Gun America" ASV "atrakciju galvaspilsētā" Orlando, Floridas štatā kopš decembra beigām apmeklētājiem tiek piedāvātas dažādas atrakcijas, simulatori un citas izklaides ar šaujamieroču tematiku. Turklāt viņiem, iesaistoties piedzīvojumu spēlēs, īpaši ierīkotos poligonos ļauts izmantot visdažādākos ieročus – no pistolēm un mašīnpistolēm līdz pat automātiem AK-47 un AR-15.

Lai gan "Machine Gun America" var apmeklēt arī nepilngadīgas personas vecumā no 13 līdz 17 gadiem, izklaides vietas vadītājs Brūss Nīrenbergs atzinis, ka neviens no viņiem parkā ne brīdi netiek atstāts bez uzraudzības. Viņš arī piebildis, ka jaunais parks noteikti iemantos lielu popularitāti, jo ir pietiekami daudz interesentu, kuri vēlas izšaut ar īstu ieroci un nodoties piedzīvojumiem, kādi iepriekš redzēti vien Holivudas grāvējos.

"Katru mūsu viesi vienmēr un visos gadījumos pavada "Machine Gun America" poligona drošības darbinieks," minēts izklaides parka Facebook lapā. "Visiem viesiem jāvalkā ausu un acu aizsardzības līdzekļi," tiek piebilsts.

Nīrenbergs norādījis, ka jaunā izklaides vieta atšķiras no ierastajām šautuvēm ASV, jo šeit apmeklētājiem nav atļauts ienest savus ieročus, turklāt visas darbības norit "kontrolētā vidē".

Tiesa gan, "Machine Gun America" jau plaši kritizējuši gan pusaudžu vecāki, gan vietējie šaujamieroču aizliegšanas kampaņu dalībnieki. Nosodījums ticis izteikts arī sociālajās saziņas vietnēs, tostarp Twitter, kur vairāki lietotāji pauduši bažas, ka ieročiem nekādā gadījumā nevajadzētu nonākt pusaudžu rokās.

Jāatzīmē, ka Floridas štata pilsēta Orlando ir labi pazīstama ar vairākiem vērienīgiem atrakciju parkiem, tostarp "Disney World" un "Universal Studios", kurus ik gadu apmeklē miljoniem tūristu gan no ASV, gan ārzemēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.390131sec.