Atraidīts līgavainis eBay meklē jaunu ceļabiedreni medusmēnesim

Kāds brits, kuru aizvadītajos Ziemassvētkos – sešas nedēļas pirms plānotām kāzām – nelaimīgā kārtā pametusi viņa draudzene, nu vērsies vietnē eBay.co.uk, cerībā atrast jaunu līdzbraucēju medusmēneša ceļojumam.

32 gadus veco Džonu Vitbredu no Leičesteršīras līgava pameta 2014. gada izskaņā, atstājot viņu ar ne vien salauztu sirdi, bet arī neizmantotu divu nedēļu ilgu un 1 950 sterliņu mārciņu (teju 2 500 eiro) vērtu medusmēneša ceļojumu uz Dominikānas Republiku.

Pēc tam, kad Džons noskaidroja, ka no ceļojuma aģentūras varēs atgūt tikai pusi samaksātās naudas, viņš izlēma izmantot interneta vietni eBay.co.uk, kur, cerībā atrast ceļabiedrenes aizstājēju, tika sarīkota izsole.

Džona sludinājums jau ieinteresējis ne vienu vien eBay.co.uk lietotāju, un augstākā par ceļojumu piesolītā cena šobrīd ir teju divi tūkstoši sterliņu mārciņu.

Džons sevi dēvē par "noteikti ne garlaicīgu", vienlaikus atklājot arī, ka ir smēķētājs un mēdz iedzert, toties lieliski dejo. Viņš sludinājumā minējis arī, ka ceļojumu pārdos tikai sievietei, turklāt interesentēm jābūt "atlētiskām", jo viņš cer "nodoties niršanas piedzīvojumiem un citām sportiskām aktivitātēm".

Interesanti, ka 2014. gadā pasaules mediji ziņoja par kanādieti Džordanu Aksani, kurš piedāvāja bezmaksas ceļojumu apkārt pasaulei sievietei ar tādu pašu vārdu kā viņa bijušajai draudzenei, kura viņu bija pametusi pavisam nesen. Šādi vīrietis rīkojās, jo bija atklājis, ka iepriekš veiktajās rezervācijās nav iespējams izmainīt personas vārdu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.23437309sec.