Čikāgā atvērta pirmā kompānijas Virgin viesnīca - Video

Ričards Brensons turpina gūt panākumus. Viņa dibinātais Virgin tikko kā atvēris viesnīcu Čikāgā – ''Virgin Hotels Chicago''.

Divdesmit sešu stāvu ēkā, kurā atrodas Virgin viesnīca, ir 250 numuri, tajā skaitā 40 divistabu numuri un divi luksus apartamenti. Jaunatvērtās četru zvaigžņu viesnīcas numuriņu uz diennakti var iegādāties sākot no 209 ASV dolāriem.

Brensons paziņojis, ka viesnīcas viesiem nebūs jāmaksā par interneta lietošanu. ''Viesnīcā nebūs slēptas izmaksas. Piemēram, šokolāde nemaksās 10$, jo mēs visi zinām, ka to citā vietā var nopirkt par 2$. Garantējam, ka mūsu klienti saņems lielisku servisu,'' paziņo Brensons.

Virgin dibinātājs sola, ka viesnīcā nebūs agrās rezervācijas vai vēlās izrakstīšanas papildus maksas. Nebūs arī ekstra apkalpošanas vai biznesa centra lietošanas maksas iekasēšana.

Unikālas ir arī viesnīcas gultas, kas radītas, domājot par biznesa ceļotājiem un strādāšanu gultā ar datoru. Turklāt šīs gultas ir atzītas par ļoti ērtām.  

Viesnīcas ekonomiskie numuri ar bīdāmajām durvīm ir sadalīti divās telpās. Tajās ir kosmētikas galdiņš, spogulis, liela duša, mini ledusskapis un televizors LG Smart

Ričards Brensons ir izveidojis viesnīcu balstoties no savas personīgās pieredzes: ''Pavadīju nakti vienā no Ņujorkas viesnīcām, pulksten 06:30 nevarēju pasūtīt tasi tējas, jo brokastu laiks sākas 07:00.''

''Virgin Hotels'' būs četri restorāni un viens no tiem būs atvērts visu diennakti. Viesnīcā būs arī sanāksmju centrs, SPA un skaistumkopšanas salons.

Brensons atklāj, ka viesnīca Čikāgā ir tikai sākums, jo 2016.gadā notiks paplašināšanās. Virgin plāno atvērt viesnīcu Našvilā, pēc tam Ņujorkā. Ir iecerēts atvērt 20 Virgin viesnīcas, 20 dažādās Amerikas pilsētās. Protams, vērā tiek ņemti aviokompānijas Virgin galamērķi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53264093sec.