Čikāgā atvērta pirmā kompānijas Virgin viesnīca - Video

Ričards Brensons turpina gūt panākumus. Viņa dibinātais Virgin tikko kā atvēris viesnīcu Čikāgā – ''Virgin Hotels Chicago''.

Divdesmit sešu stāvu ēkā, kurā atrodas Virgin viesnīca, ir 250 numuri, tajā skaitā 40 divistabu numuri un divi luksus apartamenti. Jaunatvērtās četru zvaigžņu viesnīcas numuriņu uz diennakti var iegādāties sākot no 209 ASV dolāriem.

Brensons paziņojis, ka viesnīcas viesiem nebūs jāmaksā par interneta lietošanu. ''Viesnīcā nebūs slēptas izmaksas. Piemēram, šokolāde nemaksās 10$, jo mēs visi zinām, ka to citā vietā var nopirkt par 2$. Garantējam, ka mūsu klienti saņems lielisku servisu,'' paziņo Brensons.

Virgin dibinātājs sola, ka viesnīcā nebūs agrās rezervācijas vai vēlās izrakstīšanas papildus maksas. Nebūs arī ekstra apkalpošanas vai biznesa centra lietošanas maksas iekasēšana.

Unikālas ir arī viesnīcas gultas, kas radītas, domājot par biznesa ceļotājiem un strādāšanu gultā ar datoru. Turklāt šīs gultas ir atzītas par ļoti ērtām.  

Viesnīcas ekonomiskie numuri ar bīdāmajām durvīm ir sadalīti divās telpās. Tajās ir kosmētikas galdiņš, spogulis, liela duša, mini ledusskapis un televizors LG Smart

Ričards Brensons ir izveidojis viesnīcu balstoties no savas personīgās pieredzes: ''Pavadīju nakti vienā no Ņujorkas viesnīcām, pulksten 06:30 nevarēju pasūtīt tasi tējas, jo brokastu laiks sākas 07:00.''

''Virgin Hotels'' būs četri restorāni un viens no tiem būs atvērts visu diennakti. Viesnīcā būs arī sanāksmju centrs, SPA un skaistumkopšanas salons.

Brensons atklāj, ka viesnīca Čikāgā ir tikai sākums, jo 2016.gadā notiks paplašināšanās. Virgin plāno atvērt viesnīcu Našvilā, pēc tam Ņujorkā. Ir iecerēts atvērt 20 Virgin viesnīcas, 20 dažādās Amerikas pilsētās. Protams, vērā tiek ņemti aviokompānijas Virgin galamērķi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.857584sec.