SES: Satelīti attīstās aizvien straujāk

Satelīti spēlē būtisku lomu globālajā pasaules digitalizācijā un nākamās paaudzes video un datu tīklu izveidē. Ievērojamo progresu kosmosa kuģu un palaišanas sistēmu attīstības jomā SES S.A. (NYSE NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG) saskata kā spēcīgu katalizatoru šai lomai.

Vadošā satelītu operatora SES  nesen publicētajā dokumentā "Creating Space - The Satellite Revolution" satelītu visaptverošā izvērtējumā norādīts, ka „satelītu tehnoloģijas sevi pierādījušas jau vairāk nekā vienas paaudzes garumā un šobrīd sper nākamo milzu soli jaunajā, nepārtrauktās savienojamības ērā."

Dokumentā norādīti trīs galvenie faktori, kuri visspilgtāk izsaka satelītu tehnoloģiju būtību jeb satelītu jauno mantru, proti, svara vieglums, signāla nosūtīšanas efektivitāte un ātra iekļaušanās tirgū". Dokumentā arī sniegta informācija par to, kā elektriskā vilce, iebūvētie digitālie procesori un modulāra ražošana nodrošinās papildus panākumus nozarei.  

Šī jaunā domāšana satelītu izstrādē un ražošanā apvienota ar nesen veiktajiem uzlabojumiem satelītu palaišanas nozarē jau ir nesusi pirmos pozitīvos rezultātus satelītu industrijai kopumā. Sagaidāms, ka orbitālās nesējierīces kļūs komerciāli izmantojamas jau tuvā nākotnē - to potenciāls uzņemties galveno lomu turpmākā pasaules digitalizācijā ir milzīgs", nobeigumā uzsver SES.  

SES (NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:  SESG) ir pasaules vadošais satelītu operators ar vairāk nekā 50 ģeostacionāriem satelītiem. Uzņēmums sniedz satelīta komunikāciju pakalpojumus raidsabiedrībām, satura un interneta pakalpojumu sniedzējiem, mobilo un fiksēto tīklu operatoriem, kā arī komerciālajām un valsts organizācijām visā pasaulē.  SES apzīmē ilgstošas biznesa attiecības, augstas kvalitātes pakalpojumus un izcilību pārraides industrijā. Reģionālās SES komandas darbojas visā pasaulē, nodrošinot klientiem viņu īpašo prasību izpildi attiecībā uz satelītu pārraides joslas platumu un pakalpojumu kvalitāti. SES piedalās arī O3b tīklu - nākamās paaudzes satelītu tīkla attīstībā, kur šķiedras kabeļu ātrums tiek apvienots ar satelītu piedāvāto sasniedzamību. Papildus informācija šeit: www.ses.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21339297sec.