Trīs galamērķi Eiropā, kur jūnijā baudīt atvaļinājumu

Līdz vasaras sākumam ir palicis pavisam nedaudz. Kamēr vieni no mums gozēsies Latvijas pludmalēs vai pļavās, citi savu jūnija atvaļinājumu labprātāk pavadītu tālākās ārēs. Ja esi viens no tiem, iedvesmai piedāvājām portāla worldtravelguide.net apkopotās idejas, kur šovasar baudīt vasaras pirmā mēneša brīvos brīžus.

Piedzīvojumu meklētāju galamērķis – Londona, Lielbrinānija

Londonā bāzētā eksperimentālā tūrisma kompānija "Secret Adventures", kura piedāvā doties piedzīvojumos uz neparastām vietām, aicina iepazīt Londonu no pavisam citas perspektīvas un 25.jūnija vakarā doties pilsētas apskatē ar kajakiem. Piedzīvojuma dalībnieki nakts laikā airējoties pret straumi, peldēs pretī ikoniskajam Tauera tiltam (Tower Bridge), bet pēc tam upes krastā viņus sagaidīs ar vakariņām un dzērieniem.

Piedzīvojumā pa naksnīgo Londonu ceļotājus pavadīs profesionāla kajaka ekspertu komanda, un šis brauciens ir piemērots ikviena vajadzībām un vēlmēm. Nedaudz asāku izjūtu cienītājiem brauciens ar kajakiem izmaksās 95 eiro, un šajā cenā ir iekļauts gan ekipējums, gan vakariņas un alus pinte.

Vīna cienītāju galamērķis – Haro, Spānija

Ceļotājiem, kuri labprāt izbauda vīna bagātīgās garšas nokrāsas, jūnijā iesakām apmeklēt Spānijas kalnos esošo pilsētiņu Haro, ko var uzskatīt par Riojas vīna galvaspilsētu. Jūnija beigās Haro notiek "Vīna cīņas" – šo vīna dzīru laikā pilsētas iedzīvotāji tērpjas baltos kokvilnas apģērbos, izbauda vīnu, iepilda to traukos un pēc tam ar to viens otru aplej, līdz viss krāsojas vīna purpursarkanajā krāsā. Pēc tam svētki turpinās Plaza de la Paz, kur svinības norisinās visas nakts garumā.

Saules staru ķērāju galamērķis – Mārgeita, Lielbritānija

Daudziem atpūtniekiem ceļojums uz Lielbritānijas pludmalēm asociējas ar jau pagājušām dienām, kad saldējumu pildīja konusos, bet smiltīs gozējās sievietes pilna garuma peldkostīmos. Tomēr ir maldīgi vēl joprojām tā uzskatīt, tāpēc aicinām jūnijā doties nostalģijas pilnā ceļojumā uz Mārgeitu, kur no jauna tiks atvērta Sapņu zeme (Dreamland) – Lielbritānijas oriģinālais izpriecu parks. Tajā atradīsies daudzas klasiskas atrakcijas, tai skaitā arī Lielbritānijā vecākais koka amerikāņu kalniņš.

Papildus izklaidēm atrakciju parkā ceļotāji var baudīt laisku, mierīgu atpūtu Mārgeitas pludmales smiltīs, noskatīties teātra izrādi nelielajā teātrī "Tom Thumb Theatre" vai arī atklāt valdzinošās džeza skaņas Starptautiskajā džeza festivālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14710689sec.