Grandiozākie mūzikas festivāli Eiropā

Tuvojas vasara un tas ir labākais laiks, lai baudītu mūzikas festivālu burvību. Ik gadu Eiropā notiek tūkstošiem mūzikas festivālu. Mēs esam apkopojuši 14 grandiozākos un interesantākos mūzikas festivālus, sākot ar Slepeno dārza ballīti Lielbritānijā (Secret Garden Party) un beidzot ar Ibizas Slēgto ballīti (Ibiza Closing Parties).

Apskati 14 labākos mūzikas festivālus un iepazīsti dažādas unikālas pieredzes:

SECRET GARDEN PARTY

Secret Garden Festival ik gadu notiek Lielbritānijā. Šis festivāls tika izveidots divu iemeslu dēļ – lai izveidotu unikālāko un labāko brīvdienu mūzikas festivālu un, lai ziedoto labdarībai daļu no nopelnītas naudas.

EXIT

Festivāls Exit katru gadu norisinās Serbijā un tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem festivāliem. Šis ir unikāls festivāls, kurš savu darbību uzsāka, cīnoties par mieru un demokrātiju Serbijā. Arī šodien festivāla misija ir palīdzēt jaunatnei būt spēcīgākai un drosmīgākai.

Tomorrowland

Tomorrowland ir elektroniskās mūzikas festivāls, kura norises vieta ir Beļģijā. Festivāls tiek rīkots kopš 2005. gada un tiek uzskatīts par vienu no ievērojamākajiem pasaules festivāliem.

GLASTONBURY FESTIVAL

Glastonbury Festival, kas ik gadu norisinās Lielbritānijā, ir pasaules lielākais brīvdabas festivāls. Šķiet, ka šis festivāls ir pavisam cita pasaule, atbraucot uz šejieni, vairs nav tik strikti noteikumi un "krīt cilvēku mākslīgi uzliktās maskas".

Sziget Festival

Sziget Festival norises vieta ir Ungārija, un šis ir viens no lielākajiem multikulturālajiem pasākumiem Eiropā. Festivālu apmeklē ap 400 000 cilvēku no 70 pasaules valstīm. Festivāls ir nebeidzama ballīte, kur vēl interasantāku padara dzīvās mūzikas koncerti.

COLOURS OF OSTRAVA

Festivāls Colours of Ostrava ik gadu norisinās Čehijas pilsētā Ostravā. Šis festivāls piedāva plašu mūzikas klāstu – džezu, roku, popu un alternatīvo mūziku. Festivāls piedāvā arī teātra, debašu un radošo darbnīcu programmas.

Ibiza Closing Parties

Festivālā Ibicā valda maģiska gaisotne. Šī festivāla norises laikā noteikti varēsi baudīt lielisku atmosfēru, jo laikapstākļi uz salas neliks vilties, kā arī pati sala ir ļoti skaista.

Roskilde Festival

Roskilde Festival ir nedēļu garš festivāls, kas ik gadu notiek Dānijā. Viens no festivāla kvalitātes rādītājiem balstās uz moderno mūziku. Visi Roskildes festivāla ienākumi tiek ziedoti humanitārajai un kulturālajai attīstībai.

DONAUINSELFEST FESTIVAL

Donauinselfest Festival ik gadu notiek Austrijā. Šogad tajā piedalīsies ap 2000 mākslinieku, būs iespēja baudīt 6000 stundas garu izkaidi. Festivāla apmeklētāju skaits drīzumā varētu sasniegt 3 miljonus.

WOMAD FESTIVAL

Womad Festival notiek Lielbritānijā jau kopš 1982. gada. Womad Festival bija pirmais starptautiskais mūzikas festivāls.

INSOMNIA FESTIVAL

Insomnia Festival ik gadu notiek Norvēģijas ziemeļu daļā. Festivālā lielākoties dzirdama ir elektro un tehno kultūras mūzika.

FUSION FESTIVAL

Fusion Festival norsies vieta ir Vācija. Kopš 2011. gada festivāla rīkotāji vairs uzbāzīgi nepiedāvā biļetes – cilvēkiem, kuri vēlas piedalīties festivālā sākumā ir jāpiedalas loterijā.

BUKTA OPEN AIR FESTIVAL

Bukta Tromsø Open Air Festival ir brīvdabas rokmūzikas festivāls, kas ik gadu notiek Tromsø, Norvēģijā. Festivāla norises vieta atrodas ļoti skaistā vietā, kuru ieskauj kalni, koki un līdzās atrodas pludmale. Ja tu dodies uz šo festivālu, atceries – nekāda gulēšana nesanāks.

CACTUS FESTIVAL

Cactus Festival ļoti pievērš uzmanību kvalitātei, atmosfērai un baudāmi lielai publikai. Šajā mūzikas festivālā spēlē gan pazīstamas grupas, gan arī vēl neatklātas. Norises vieta ir Beļģija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16734695sec.