Aerodium lidos NFL Draft pasākumā ASV

Aerodium jau no šodienas būs viena no galvenajām aktivitātēm ASV nozīmīgajā sporta notikumā – NFL Draft (Nacionālās futbola līgas spēlētāju atlase) pasākumā! Pasākuma fani varēs paši lidot vēja tunelī, kā arī reizi stundā vērot lidošanas paraugdemonstrējumus. NFL Draft notiks no šodienas (30. aprīļa) līdz 2. maijam Čikāgā, ASV.

Pasākuma rīkotāji lidošanu vēja tunelī nodēvējuši par "Sweetness Simulator", lai ikviens fans varētu izbaudīt brīvo lidojumu, kādu ļoti daudzās spēlēs izbaudījusi Chicago Bears leģenda Walter Payton jeb Sweetness.

Ivars Beitāns, Aerodium valdes priekšsēdētājs: "NFL Draft komanda mūs uzrunāja, lai piedāvājam izklaides aktivitātes viņu pasākuma apmeklētājiem. Viņiem ļoti iepatikās tas, ko varam piedāvāt! Šī ir fantastiska iespēja, kā caur ASV populārākā sporta veida nozīmīgo pasākumu sevi parādīt plašajam un mums aktuālajam Ziemeļamerikas tirgum. Mūs redzēs miljoniem skatītāju! Tā ir unikāla iespēja!"

NFL Draft piedāvā ne tikai NFL spēlētāju atlasi, bet arī fanu festivālu Draft Town, kas izvietots Čikāgas Grant parkā. Draft Town piedāvā plašas izklaides iespējas – koncertus, tikšanos ar NFL zvaigznēm, interaktīvas spēlēs, lidošanu vēja tuneli un daudz ko citu. Pasākumā notiekošo atspoguļos ASV lielākie mediji, kas nodrošinās, ka gan NFL Draft norisi, gan arī Draft Town piedāvātās aktivitātes neklātienē varēs redzēt miljoniem amerikāņu.

Aerodium ir viens no pasaules līderiem vertikālo vēja tuneļu būvniecībā un pasaules līderis lidošanas šovu sniegšanā. Uzņēmums ik dienu izgudro, ražo, uzstāda un apkalpo vertikālos vēja tuneļus atpūtas, šovbiznesa, sporta un militārajai industrijai visā pasaulē. Aerodium vēja tuneļi līdz šim ir bijuši 30 pasaules valstīs: Ķīnā, ASV, Meksikā, Itālijā, Krievijā, Somijā, Dienvidāfrikā, Argentīnā un citur. Aerodium strādā misijas vadīts – sniegt iespēju lidot katram un parādīt, ka neiespējamais ir sasniedzams!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4852581sec.