Svarīgākie pasakumi tiem, kuri šovasar plāno apceļot Vāciju

Katra Vācijas federālā zeme piedāvā daudz pasākumu, kas viesošanos Vācijas pilsētās var pārvērst īpašā un neaizmirstamā piedzīvojumā. Vācijas tūrisma centrāle vēlas iepazīstināt Jūs ar dažiem nozīmīgākajiem pasākumiem.

Reinzemes-Pfalcas vasaras kultūras programma

No 2015. gada 1. maija līdz 3. oktobrim Reinzemē-Pfalcā Jums tiks piedāvāti daudzveidīgi kultūras pasākumi ar aizraujošu moto "Varoņi un leģendas". Teātra izrādes, koncerti, lasījumi, mākslas vai kulinārie pasākumi – fascinējoši piedzīvojumi no Mozeles līdz Taunusam . Viesojoties Reinzemē-Pfalcā, protams, noteikti jāiegriežas kādā no tradicionālajām vīna darītavām. Tās ir kā viesu mājas, kurās vīndari piedāvā pašdarīto vīnu. Nogaršojiet un pārliecinieties par izcilo kvalitāti.

Braucieni ar plostu pa Izāru

Bavārijas viesi tradicionālo dzīvesveidu Vācijas dienvidos var iepazīt pavisam īpašā veidā. No 2015. gada 1. maija līdz septembra vidum iespējams ļauties straumei pa Izāras upi, baudot izcilu plostu mūziku, bavāriešu delikateses un aukstu alu. Īpašs piedzīvojums šajā maršrutā ir Eiropā garākais plostu ūdens slīdkalniņš: izbaudiet nervus kutinošo sajūtu, traucoties ar līdz pat 40 kilometriem stundā 365 metru garumā un ar 18 metru augstuma starpību.

Brāļu Grimmu festivāls Hānavā

No 15. maija līdz 26. jūlijam 31. reizi Hānavā – brāļu Grimmu dzimtajā pilsētā – notiks brāļu Grimmu festivāls. Par skatuvi kalpos vienreizējais Filipsrūes ("Philippsruhe") pils amfiteātris. Ienirstiet slaveno brāļu Grimmu pasaku pasaulē un noskatieties mūzikla "Runcis zābakos" pasaules pirmizrādi.

"Mercedes-Benz" muzeja dzimšanas diena

24. maijā "Mercedes-Benz" muzejs Štutgartē kopā ar Jums svinēs savu 9. dzimšanas dienu. Jūs sagaida plaša un aizraujoša programma gan jauniem, gan veciem, viss par pasaulē iekārotāko automašīnu vēsturi.

Vircburgas "vīna ciems 201"

No 29. maija līdz 7. jūnijam Vircburgas tirgus laukumā notiks vīna svētki "Vīna ciems". Viesiem tiks piedāvāti vairāk kā 100 dažādu franku vīnu no reģiona un bagātīgs tradicionālo ēdienu klāsts. Omulīgo atmosfēru papildina gleznainās pildrežģu mājas. Taču Vircburgas vecpilsēta ir ne tikai vīna, bet arī iepirkšanās paradīze. Visapkārt tirgus laukumam un līkumotajās ieliņās atrodami daudzi oriģināli modespreču un smalkākie delikatešu veikali. Katrs šeit atradīs kaut ko sev!

Leipcigas 1000 gadu jubileja

No 30. maija līdz 7. jūnijam Leipcigas pilsēta svinēs savu 1000 gadu pastāvēšanas jubileju – Jūs esat sirsnīgi ielūgti! Svētku nedēļu ieskandinās pilsētas festivāls "Lipsijas lauvas" ("Lipsias Löwen") – fantāziju pilna izrāde, kas ietver teātri, mūziku, performances un objektu mākslu. Arī pēc tam jubilejas gads turpinās ar nozīmīgiem pasākumiem - svētku programma sniedzas no mākslas izstādēm līdz klasiskiem un popa koncertiem un pat līdz sporta notikumiem - aizraujošie un daudzveidīgie piedāvājumi gaida Jūs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40883803sec.