Populārākās apskates vietas Braitonā, kuras apmeklēt kopā ar bērniem

Braitona ir viena no dinamiskākajām, krāsainākajām un radošākajām pilsētām visā Eiropā, kas patīk ne tikai pieaugušiem, bet arī bērniem. Tā savieno sevī svaigo Lamanša jūras šauruma gaisu, fantastiski skaistu pludmali un iespaidīgas apskates vietas. Šeit viss ir pa rokai - veikali, kafejnīcas, restorāni un atpūtas vietas. Noteikti varēs apmeklēt arī galvaspilsētu Londonu, jo tā ir tikai 55 minūšu attālumā braucienā ar vilcienu. Braitonā, pēdējo gadu laikā īpaši populāras ir kļuvušas vasaras angļu valodu nometnes, kas vilina bērnus gan no Latvijas, gan arī no citām pasaules valstīm.

Lai uzzinātu vairāk par šo burvīgo piejūras pilsētu, dodam jums ieskatu populārākajās Braitonas apskates vietās:

The Sealife Centre – piedāvā vairāk nekā 40 dažādu apbrīnojamu ūdens šovu, kā arī lepojas ar savu garāko zemūdens tuneli. Paši mazākie apmeklētāji var iepazīties ar dažādām zivs sugām, kur mazos jūras iemītniekus var arī aiztikt un paglaudīt. Pilna programma ietver sevī arī barošanu un burvīgu jūras zirdziņu kolekcijas apskati, kas iespējams ir visneaizsargātākā okeānu suga pasaulē.

Booth Museum of Natural History - šeit var redzēt vairāk nekā pusmiljonu kukaiņu un dzīvnieku, 50 000 fosilijas, minerālvielas un iežus, 30 000 dažādus augus, 11 000 grāmatas un kartes, kas ir datētas pirms vairāk nekā trijiem gadsimtiem.

Brighton Toy and Model Museum – šis muzejs noteikti patiks bērniem. Tas ir muzejs, kurš dibināts 1991. gadā un sastāv no 10 000 apskates objektiem, tas stiepjas vairāk nekā četru tūkstošu kvadrātmetru platībā. Tajā var atrast dažādas mīkstās rotaļlietas, varenas dzelzceļu stacijas, spēļu lokomotīves, antikvāras rotaļlietas no 19 gadsimta 20. gadiem.

Drusilla park Brighton – sākumā, 1923. gadā, šī parka vietā tika atvērts mazs tējas namiņš vietējiem iedzīvotājiem. Tagad tas ir pārtapis par labāko zoodārzu Apvienotajā Karalistē. Tur var atrast gan izklaidi (rotaļu laukums, vilcienu ceļš, kafejnīcas), gan arī uz jaunas informācijas apgūšanu par dažādiem dzīvniekiem (oposumi, pūces, pingvīni u.c.)

Brighton Wheel – 2011. gadā uzceltais 45 metru (diametrā) lielais panorāmas rats, kurš atrodas pašā jūras krastā un priecē gan mazos, gan lielos apmeklētājus ar saviem iespaidīgajiem pilsētas skatiem.

Brighton Pier – 524 metru garā Braitonas piestātne, kura tika uzcelta jau 1891. gadā, sākumā tika atvērts kā teātris, bet diemžēl šī iecere nesaglabājās ilgi. Tā tika vairākas reizes slēgta, cietusi ugunsgrēkos un vētrās, bet tāpat ir veiksmīgi saglabājusies līdz mūsdienām. Piestātne tikusi filmēta vairākās mēmajās filmās, kā arī dažās 1970. gadu filmās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53854918sec.