Maz zināmas valstis, kuras vērts apceļot – 1. daļa

Liela daļa cilvēku lielākoties ir dzirdējuši par tādām valstīm kā Francija, Spānija un Itālija, un daudzi ceļotāji jau tur ir pabijuši. Ja aplūko pasaules karti mazliet rūpīgāk, var redzēt, ka ir tik daudz valstu, par kurām iespējams nemaz nebūsi iedomājies, bet tieši šīs valstis, kas slēpj skaistumu un varenību, ir ideāli galamērķi, kur doties ceļojumā.

Uzzini, kuras desmit maz zināmas valstis ir vērts apceļot.

Kirgizstāna

Kirgizstāna atrodas Centrālāzijā starp Ķīnu un Kazahstānu, šeit var vērot neizsakāmi skaistu dabas ainavu. Valstij ir interesanta un plaša vēsture. Labākais laiks, lai apceļotu Kirgizstānu, ir laika periodā no jūlija līdz septembrim, lai izvairītos no aukstuma un lietus.

Bruneja

Bruneja ir mājvieta deviņām kalnu virsotnēm, kas svārstās no 236 m līdz 1150 m augstumam, kā arī skaistiem meža rezervātiem, kur tūristi var doties pārgājienos un meklēt piedzīvojumus. Labākais laiks, lai dotos uz Bruneju ir no oktobra līdz februārim, jo pārējā gada laikā ir neizturams karstums.

Vanuatu Republika

Vanuatu Republika ir salu valsts Klusajā okeānā. 1774. gadā salu atklāja pētnieks Dž. Kuks. Vanuatu var jūsmot par skaistām pludemalēm un ūdenskritumiem, izbaudīt zemūdens niršanas piedzīvojumus un lietot uzturā eksotisku pārtiku.

Kiribati

Kiribati, pilns nosaukums Kiribati Republika, ir salu valsts Klusā okeāna centrālajā daļā. Laikapstāļi Kiribati visa gada garumā lutina, kā arī šeit iespējams baudīt lielisku atpūtu saulainajās pludmalēs, baudot gardo dzērienu Margarita. Kiribati ir paradīze makšķerniekiem, jo, lielo lomu šeit spēj izvilkt pat mazs bērns.

Tadžikistāna

Tadžikistāna ir kalnains, sauzemes reģions Vidusāzijā. Šī valsts ir ideāli piemērota piedzīvojumu meklētājiem un dabas mīļotājiem, jo dabas skaistums ir neaprakstāms un apbrīnas vērts.

Azerbaidžāna

Azerbaidžānā ir dažādas vēsturiskas vietas, ko vērts apskatīt, kā arī skaistie dabas skati atstās lielu iespaidu. Labākais laiks, lai dotos ceļojumā ir no aprīļa līdz jūnijam, kad ziedi ir plaukumā un viss smaržo.

Majota

Šī sala ir tik maz zināma, ka tās nosaukums pat nav reģistrēts vārdnīcā. Majota ir zināma, kā diezgan dārgs tūrisma galamērķis, bet ja nauda nav problēma, tad šeit noteikti izvērtīsies lieliskas brīvdienas - burājot, nirstot un atpūšotos saulainajās pludmalēs

Nauru

Nauru, oficiāli Nauru Republika, ir salu valsts Mikronēzijā, Klusajā okeānā. Salā atrodas seni fosfātu noguldījumi, skaistas pludmales un dabas skati. Labākais laiks, lai dotos uz salu ir no janvāra līdz novembrim.

Burkinafaso

Burkinafaso ir sauszemes robežas valsts, kas atrodas Rietumāfrikā. Kaut Burkinafaso nav tradicionālā tūrisma atmosfēra, vietējie iedzīvotāji tevi laipni sagaidīs un iepazīstinās ar savu krāšņo kultūru.

Kotdivuāra

Kotdivuāra jeb Ziloņkaula Krasts ir valsts Rietumāfrikā. Ziloņkaula Krasts ir mājvieta tropiskajiem mežiem un balto smilšu pludmalēm. Šeit noteikti būs, ko darīt piedzīvojumu meklētājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.0296278sec.