Maz zināmas valstis, kuras vērts apceļot – 2. daļa

Liela daļa cilvēku lielākoties ir dzirdējuši par tādām valstīm kā Francija, Spānija un Itālija, un daudzi ceļotāji jau tur ir pabijuši. Ja aplūko pasaules karti mazliet rūpīgāk, var redzēt, ka ir tik daudz valstu, par kurām iespējams nemaz nebūsi iedomājies, bet tieši šīs valstis, kas slēpj skaistumu un varenību, ir ideāli galamērķi, kur doties ceļojumā.

Uzzini, kuras deviņas maz zināmas valstis ir vērts apceļot.

Tuvalu

Tuvalu, līdz 1975. gadam bija zināmas kā Elisa Salas, kas ir valsts Polinēzijā. Sauszeme atrodas tikai nedaudz virs jūras līmeņa, augstākais punkts atrodas 5 m virs jūras līmeņa. Labākais laiks, lai dotos uz Tuvalu ir no oktobra vidus līdz decembrim.

Andora

Andora ir valsts Eiropas dienvidrietumos, atrodas Pireneju kalnos, starp Franciju un Spāniju. Andora ir pazīstama ar savu skaisto dabas ainavu, kulinārijas mākslu, restorāniem un dzērieniem.

Lihtenšteina

Lihtenšteina ir pundurvalsts Centrāleiropā. Vasarā vari doties piedzīvojumu pārgājienos vai braukt ar velosipēdu pa kalnaino apvidu, bet ziemā - slēpot un snovot.

Palau

Palau ir valsts Mikronēzijā, Klusā okeāna rietumu daļā. Palau ir vien no top vietām pasaulē, kur var nirt un snorkelēt. Šajā valstī ir neizsakāmi apbrīnojama ūdens pasaule, kurā iekļauti koraļļu rifi, slēptās alas un tuneļi.

Dienvidosetija

Dienvidosetija ir Gruzijas reģions, kas pēc PSRS sabrukuma pasludināja neatkarību, taču to neatzīst lielākā daļa pasaules valstu, tāpēc Dienvidosetijā varētu izvērsties piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem bagāts ceļojums.

Futuna

Futuna atrodas Polinēzijā, Klusajā okeānā. Gadu gaitā Futunā nav mainījusies kultūra, jo mūsdienu pasaule ir pārlieku korumpēta. Ja vēlies spert soli atpakaļ pagātnē, labākais laiks, lai dotos uz šejieni ir no aprīļa līdz oktobrim.

Kalnu Karabaha

Kalnu Karabaha ir lielākoties armēņu apdzīvots reģions Kaukāzā, atrodas starp Armēniju un Azerbaidžānu. Šis reģions ir ieskauts starp varenām kalnu grēdām un skaistiem mežiem. Kalnu Karabahā ir ļoti daudz interesanti muzeji, ko vērts apmeklēt.

Mikronēzijas Federatīvās Valstis

Mikronēzijas Federatīvās Valstis, parasti sauktas par Mikronēziju, ir valstis Klusā okeāna austrumos. Katrai Mikronēzijas valstij ir sava kultūra un identitāte, ko vērts izpētīt. Mikronēzija ir ūdens ieskauta un bagāta ar koraļļu rifiem.

Folklenda salas

Folklenda salas ir Apvienotās Karalistes kontrolēts salu arhipelāgs Atlantijas okeāna dienvidrietumu daļā. Folklenda salas ir mājvieta pingvīniem, roņiem, albatrosiem un citiem interesantiem dzīvniekiem. Šeit ir gana daudz aktivitāšu, lai vienmēr būtu kustībā.

Aplūko raksta 1. daļu šeit - http://bit.ly/1J1QLpN

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55712605sec.