TOP lietas, ko apskatīt un darīt tūristam dažādās pasaules valstīs bezmaksas [1]

Cilvēki, kuri nav kārtīgi sagatavojušies ceļojumam, nereti iztērē milzīgas naudas summas, jo nav informēti par dažādām interesantām aspkates vietām, kuras ir bezmaksas.

Aplūko, ko iespējams tūristam darīt dažādās valstīs bezmaksas.

Kensingtonas muzeji, Apvienotā Karaliste

Kensingtona ir mājvieta sabiedrībā zināmiem kungiem un dāmām, Rolls Royces automašīnu vadītājiem un lielam klāstam ar Londonas bezmaksas muzejiem.

Zvaigžņu vērošana Nevadas tuksnesī, ASV

Ja dzīvo pilsētā, tad zvaigžņu vērošana iet secen. Nevada ir ļoti skaista vieta, atrodoties tur jāizmanto izdevība raudzīties zvaigžņu pielietajās debesīs. Kad dodies uz ASV, paņem līdzi sedziņu uz kuras varētu atgulties ar mīļoto cilvēku, un raudzīties zvaigžņotajās debesīs.

Zelta Tempļa apskatīšana, Indija

Svētnīca atvērta gan Indijas svētceļniekiem, gan arī tūristiem. Indijas Zelta tempļa kompleksa slavenākā un svētākā daļa ir Hari Mandir (Dievietes templis).

Rock al Parque, Kolumbija

Ja plāno apceļot Kolumbiju un esi rokmūzikas cienītājs, tad tev paveras lieliska iespēja doties uz festivālu Rock al Parque, kura ieejas maksa ir nulle eiro un nulle centi. Festivālā trīs dienu garumā iespējams baudīt Latīņamerikas rokmūzikas talantu uzstāšanos.

Pārgājiens uz Galda kalnu, DĀR

DĀR ir viena no tām vietām, kurp vērts aizceļot vismaz reizi mūžā, un tur atrodoties noteikti jāuzkāpj Galda kalnā, kas ierindojas pasaules jauno dabas brīnumu sarakstā. Galda kalns ir ne tikai iespaidīgs dabas objekts Keiptaunas apkārtnē, bet arī piedāvā apmeklētājiem unikālu pieredzi uzkāpt tā virsotnē un baudīt neatkārtojamu ainavu.

Atpūta Riodeženeiro pludmalē, Brazīlija

Atrodoties Riodeženeiro, vajadzīga neliela atelpa no pilsētas steigas, ko var baudīt skaistajās un sakoptajās pludmalēs. Riodeženeiro pludmales ir piemērotas aktīvā dzīvesveida piekritējiem, māksliniekiem un saules staru pielūdzējiem.

Ziemeļblāzmu vērošana Lapzemē, Somija

Katru gadu, laika posma no vēla rudens līdz agram pavasarim Lapzemē iespējams vērot neatkārtojamu un skaistu dabas parādību – Ziemeļblāzmu. Lapzeme ir iecienīta vieta ziemas faniem - lielākās izmaksas ir ceļa izdevumos un maltītēm, un nav jāuztraucas par ieeju dārgos apskates objektos un nakšņošanu ekskluzīvās viesnīcas.

Braukšana ar kuģīti Ņujorkā, ASV

Tu nevari doties prom no Ņujorkas, kamēr neesi izmēģinājis braucienu ar kuģīti. Šī bezmaksas iespēja sniedz prieku lielam skaitam tūristu, jo kuģošanas laikā iespējams vērot Ņujorkas piekrasti un izbaudīt Atlantijas okeāna burvību.

Atpūta Sidnejas pludmalēs, Austrālija

Lai gan Sidneja ir viena no pasaules dārgākajām pilsētām, bet bezmaksas iespējams baudīt Austrālijas pludmaļu burvību un doties peldēt Klusajā okeānā.

Gaismu simfoniju vērošana Honkongā, Ķīna

Honkonga ir viena no izgaismotākajām un spožākajām pilsētām pasaulē. Katru vakaru, no plkst. 20.00, iespējams vērot iestudētu krāsu simfoniju, kas projektēta uz ēkām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 euro 05/29/2015 08:13 zemnieķeļi jau mīl nemaksāt un viesnīcās no brokastīm visai dienai rīt sazagties, pa brīvu visu ko. kalpi ir un palik kalpi

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.57431388sec.