Pieci baisi galamērķi, kurus var apskatīt Eiropā

Eiropa ir pārpilna ar tumšiem nostāstiem un vietām, kuras glabā biedējošus noslēpumus un leģendas. Travelnews.lv redakcija aicina iepazīties ar biedējošiem galamērķiem, kuri paredzēti drosmīgiem un piedzīvojumu kāriem cilvēkiem.

Skotijas spoku pilis, Apvienotā Karaliste

Skotijā atrodas ļoti daudz senās pilis, no kurām liela daļa tiek uzskatītas par spoku pilīm. Lielisks piemērs ir Glamisa pils, kas ir atvērta no aprīļa līdz decembrim. Tā lepojas ar skaistiem dārziem, tradicionālu skotu restorānu, kā arī iespaidīgu un baisu arhitektūru.

Drakulai pa pēdām, Rumānija

Rumānijas reģions Transilvānija ir mājvieta slavenajam vampīram Drakulam, kurš dzīvojis Branas pilī, kas šobrīd ir tūristu paradīze. Viena cita pils – Poienari, tiek uzskatīta par oficiālo Drakulas rezidenci. Viņa apbedījuma vieta reģistrēta Snagova ezera tuvumā, kura apskati noteikti nedrīkst laist garām, lai pabeigtu pilnīgu Drakulas ceļojumu.

Džeka Rippera medību teritorija, Apvienotā Karaliste

Vaitšapelas ielās Džeks Rippers zināms kā sieviešu zaglis un slepkava. Šobrīd šajās Londonas ielās tiek organizētas pastaigas, kur reiz ļaundaris dažādos veidos nogalēja cilvēkus. Tu būsi pārsteigts, cik minimāli ir mainījusies vide kopš 1880. gada, vēl joprojām šajās ielās valda baisa atmosfēra, kur dažkārt var manīt klejojošas ēnas.

Spīdzināšanas muzejs, Amsterdama

Mūsdienās Amsterdama lielākoties asociējas ar baudu, nevis sāpēm, bet Spīdzināšanas muzejs tev parādīs lielu klāstu ar dāžādiem spīdzināšanas paņēmieniem un, kā dažādos veidos iespējams savainot ķermeņa daļas, kā arī miesas sāpju nodarīšanu citiem cilvēkiem. Muzejs ir pastaigas attālumā no dzelzceļa stacijas pilsētas centrā.

Le Manoir de Paris, Francija

Parīzei, protams, ir sava tumšā puse un Le Manoir de Paris noteikti par to varēsi uzzināt daudz vairāk. Šajā vietā varēsi uzzināt par dažādām leģendām, piemēram, Operas spoku, Asinskāro maiznieku, Seržantu Bertrandu, bet tie ir tikai daži no eksponātiem. Manoir ir atvērts piektdienas vakaros un brīvdienu pēcpusdienās, un tajā iespējams apskatīt 13 biedējošas Parīzes leģendas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47869897sec.