TOP vietas pasaulē, kur sacīt vārdu

Ja esi izvēlējies pavadīt atlikušo dzīvi ar kādu īpašu cilvēku, tad vēl labākas sajūtas varētu radīt attiecīgas vietas izvēle. Lai bildināšana kļūtu par brīdi, ko atcerēties uz visu mūžu, iesakām top vietas pasaulē, kur teikt "jā" vārdu.

Bagana, Mjanma

Baganas saullēktus uzskata ne vien par vienkārši skaistiem, bet pat sirreāliem. Šī vieta, kur laikā no 9.līdz 13.gadsimta sacēla klosterus un tempļus, vēl joprojām ir izraibināta ar 2000 no tiem. Baganā ideālā bildināšanas vieta būs kalni, it īpaši brīdis, kad saule tumšo audeklu pārvērš spilgtā zelta audeklā.

Trolltunga, Norvēģija

Ja pārim patīk pavadīt laiku ārā, nav bail no augstuma  viņi tiešām ir gatavi doties viens otram līdzi kaut uz pasaules malu, ideāla vieta, kur teikt "jā" vārdu, ir Trolltunga. Trolltunga jeb Troļļu mēle ir pārkarena klints šķēpele kraujas malā, kas stiepjas augstu pār Ringedāles dambja veidoto sprostezeru. Šī ir ļoti populāra vieta, kur daudzi vēlas nofotografēties, stāvot uz dabīgā akmens "balkona" malas un šūpojot kājas tukšumā.

Ņujorka, ASV

Ņujorkā atrodas ļoti daudz romantiskas vietas, kuras ir iecienījuši daudzi mīlas balodīši. No populārākajām tūristu atrakcijām (Taimskvērs, debesskrāpis, ko pazīstam kā Empire State Building, Brīvības statuja, Volstrīta, Centrālparks, Rokfellera centrs) līdz mazāk zināmiem apskates objektiem (Medisonas avēnija, Soho rajons, Bruklina, debesskrāpis Chrysler Building) – ikviens pāris šeit atradīs kaut ko savām interesēm piemērotu.

Namibrand dabas parks, Namībija

Pateicoties apkārtnes skaistajām kāpām, kalniem un bagātīgajam savvaļas dzīvnieku klāstam, laiks Namībijā noteikti tiks pavadīts brīnišķīgi. Lai arī, visticamāk, kārdinājums mīļoto bildināt parādīsies jau saulrieta laikā, ir vērts nedaudz nogaidīt, līdz brīdim, kad pie debesīm parādās zvaigžņu jūra un mēness.

Amalfi, Itālija

Iedomājoties Itāliju, lielākoties prātā nāk Venēcija, Roma vai Florence. Tomēr jāteic, ka mīlestības piepildītiem pāriem vairāk piemērota būs Amalfi piekraste - tas ir viens no gleznainākajiem Itālijas piekrastes reģioniem, kurā ir brīnišķīgas klintis, salas, kā arī Ravello jūra.

Parīze, Francija

Parīze viena no skaistākajām un romantiskākajām pilsētām pasaulē - teju katra meitene priecātos par iespēju uz turieni aizceļot. Eifeļa tornis, Triumfa arka, Monmartra, Harmonijas laukums vai Luvra - šīs ir tikai dažas no vietām, kur iespējams izteikt neaizmirstamu bildinājumu.

Santome un Prinsipi

Santome un Prinsipi ir salu valsts Gvinejas līcī pie Āfrikas krastiem. Šī noteikti ir viena no paradīzes salu valstīm, kurā atrodas neapdzīvotas pludmales. Tās un vēl krāšņais tropu fons padara to par patiesi intīmu un īpašu vietu jaunajam pārim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65773702sec.