Piecas salas, kuras apmeklēt dabas mīļotājiem

Ja vēlies izbaudīt vietas, kas ir saglabājušas savu pirmreizējo izskatu un dabiskumu, iesakām doties uz tālāk minētajām salām. Šajās salās var izbēgt no ikdienas steigas, visapkārt esošās globalizācijas vai vienkārši izbaudīt dabas sniegto svaiguma un dzīvības dzirksti.

Saba, Nīderlande

Saba ir mazākā sala no kādreizējām Nīderlandes Antiļu salām. Salā notiek dažādi pārgājieni un ekskursijas. Kalnā kāpējiem piemērota vieta būs Skenerī kalns – izdzisis vulkāns. Tāpat sala ir vilinošs galamērķis jūras parku mīļotājiem, kā arī ūdens nirējiem, kas ir teju kā obligāts pasākums, apmeklējot Sabas salu.

Bastimenta, Panama

Pati Panama vien ir pilna ar neskaitāmām dabas bagātībām, taču Bastimenta, iespējams, ir tās zieds. Salas apmeklētāji var vērot jūras bruņurupučus vai izzināt ūdens pasauli Bastimentas Nacionālajā jūras parkā. Tāpat ir iespēja apskatīt plašās banānu audzēšanas plantācijas. Kaut arī sala ir neliela, tā ir atmiņā paliekoša.

Velsas prinča sala, Aļaska

Aļaska vispār ir iemīļots tūrisma galamērķis to ceļotāju vidū, kuri iecienījuši savvaļas dzīves skatīšanu. Taču Velsas prinča sala ir pelnījusi runāt par to atsevišķi. Tā ir viena no lielākajām Aļaskas salām, kas apmeklētājus vilina ar dažādām sportiskām aktivitātēm – riteņbraukšanu, laivošanu ar kanoe, pārgājienus un ekskursijas, kuru laikā var novērot pat lāčus, stāvot ūdenī un ķerot zivis.

Freizera sala, Austrālija

Freizera sala zināma kā pasaulē lielākā smilšainā sala pasaulē, sagādājot brīnišķīgu iespēju izbaudīt dabīgo smilšu masāžu pēdiņām. Gan pastaigas, gan ekskursijas uz četriem riteņiem būs lieliska izvēle dabas mīļotājiem. Tāpat sala ir skatāma ne tikai pludmales zonā – arī salas iekšienē ir dzidras saldūdens upes.

Borneo, Indonēzija

Šī sala vilina ne tikai dabas mīļotājus, bet arī vēsturniekus, jo Borneo atrodas vecākais lietus mežs. Salā ir sens Indonēzijas ciems, kas apmeklētājus priecē ar senu tradīciju izbaudīšanu, vērojot viņu dzīvesveidu, kas pielāgots dzīvei dabā. Tāpat sala ir mājvieta retām dzīvnieku sugām – orangutāniem, nīlzirgiem un ziloņiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42658901sec.