Pieci tūrisma galamērķi, uz kuriem doties medusmēnesī

Nereti, kad iedomājamies par medusmēnesi, prātā nāk baltu smilšu pludmales, piemēram, Karību salās, Taizemē vai kādā citā populārā tūrisma galamērķī. Saprotams, šādas vietas ir piemērotas romantiskai atpūtai kopā ar savu tikko aprecēto vīru vai sievu. Tomēr, tā kā kāzas simboliski ir jaunas lappuses pāršķiršana, piedāvājam ierastā vietā izmēģināt ko jaunu un medusmēnesī doties uz ne tik populāriem galamērķiem.

Ženēva, Šveice

Ženēvā ikviens var atpūsties pēc savas gaumes. Ja esat siera  un šokolādes cienītāji, varat doties dienu garā izbraucienā uz Gruyeres pilsētu, savukārt ja jums ar laulāto draugu labāk patīk vienkārši klīst pa ielām, varat apstaigāt pašu Ženēvu, iegriežoties vecpilsētā un apmeklējot Saint- Pierre katedrāli.

Šī burvīgā Šveices pilsēta ir zināma, pateicoties Jet d d'Eau strūklakai, un tā spēs apburt gan tevi, gan tavu mīļoto cilvēku jau tajā pašā mirklī, kad tur nonāksiet. Ženēva ir bagāta ar skaistām ainavām, taču tikpat nozīmīga ir arī tās vēsture un kultūra. Tieši tāpēc pat tie ceļotāji, kuri jau ir redzējuši gana daudz, pēc Ženēvas apmeklējuma būs priecīgi, pacilāti un iemīlējušies.

Buenosairesa, Argentīna

Buenosairesa, kas atrodas Argentīnas austrumos, nereti tiek dēvēta par Dienvidamerikas Parīzi. Šajā pilsētā gaisā burtiski ir jūtams šarms un seksapīls, pēc kā jaunlaulātie tā vien alkst medusmēneša laikā.

Tāda enerģija, kāda valda Buenosairesā, nekur citur atrodama nebūs. Taču ņemot vērā, ka tā ir ugunīgās dejas tango rašanās vieta, vai gan no tās maz varētu gaidīt ko citu, kā jutekliskumu un bezgalīgu romantiku gaisā?

Vēl bez iepriekš minētā, Buenosairesa var lepoties ar neticami gardu ēdienu, ko pasniedz gan argentīniešu, gan eiropiešu stila kafejnīcās, brīvdabas tirdziņiem, satriecošām katedrālēm un mazām ieliņām, kas jums abiem ar partneri liks iemīlēt vienam otru atkal un atkal.

Dubrovnika, Horvātija


Ja esat pasaulē iemīļotā seriāla "Troņu spēles" fani, visticamāk, esat pazīstami ar iespaidīgajiem skatiem un senās pasaules burvību, ko piedāvā Dubrovnika. Skaistums un romantika, kas valda Dubrovnika vecpilsētā, ir nenoliedzams. Marmora ielas, skaistās baroka laika celtnes, Adrijas jūra – tas viss šo Horvātijas pilsētu padara par vietu, kas tevi un tavu partneri apburs un iedvesmos gan ceļojuma laikā, gan vēl ilgi pēc tā. Dubrovnikā ir viss, par ko jaunlaulātie varētu sapņot, tai skaitā arī vīna degustācijas Korčulas salā, laivu braucieni blakus Elafiti salām un vēl daudz kas cits.

Botsvana, Dienvidāfrika


Botsvana ir viens no labākajiem safari galamērķiem pasaulē, jo tā ir mājas visiespaidīgākajiem savvaļas dzīvniekiem pasaulē. Ziloņi, antilopes un milzīgi kaķi, kuri brīvi staigā savā vaļā – šī savanna ir īsta paradīze, kuras apmeklējumu atcerēties visu mūžu, tieši tāpēc Botsvana ir viena no tām vietām, ko apmeklēt medusmēneša laikā.

Marakeša, Maroka

Marakeša ir plašu, ievērojamu tirgu, izsmalcinātu mošeju, piļu un dārzu mājvieta, un tieši šo iemeslu dēļ arī eksotiska vieta, kur pavadīt medusmēnesi. Šajā Marokas pilsētā viss, ko ar mīļoto cilvēku vari darīt, ir baudīt un likt lietā visas savas maņas – ar acīm novērtēt skaistās, savā starpā kontrastējošās krāsas arhitektūrā, ar degunu izsmaržot dažādos aromātos garšvielu tirdziņos un vietējā virtuvē. Ja tev un laulātajam draugam vai draudzenei apnīk burzma, kas raksturīga šai pilsētai, ir iespējamas dažādas alternatīvas. Jūs varat doties baudīt aktivitātes brīvā dabā Marakešas reģionā, piemēram, doties dienas garā braucienā uz Ouzoud ūdenskritumu – tad abi jutīsieties atsvaidzinājušies un no jauna gatavi mesties Marakešas kūsājošajā dzīvē. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Jaunmoku pils
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61990094sec.