TOP 5: Nakšņo kādā no ievērojamajiem jaunajiem hosteļiem Eiropā

Lieliskai atpūtai ar stilu un komfortu nav nepieciešamas lielas izmaksas. Lūk, jauno hosteļu izlase no retro šika līdz pat eko risinājumiem no visas Eiropas, kur jūs varat nakšņot par ļoti saprātīgām cenām!

Backstay hostel (Ghent, Beļģija)

Backstay Hostel atrodas, kur 1930. gadā tika izlaista sociālistu avīze „Vooruit”. Hostelis un tā istabas ir veidotas ar avīžu tematiku. Labiekārtotās pārvērtības apvienojumā ar mūsdienīgu aprīkojumu spējušas saglabāt seno šarmu recepcijā, kāpņu telpā un guļamistabās. Kopmītnēs var būt nedaudz bailīgi, bet vienkāršas privātās istabas ir jaukas, kā arī gaumīgas.

Basecamp hostel (Bonna, Vācija)

Hosteļa koncepts var šķist nedaudz dīvains, bet ir savādi skaists. Basecamp Hostel būtībā ir milzīga noliktava, kur iespējams nakšņot vintage stila treileros. Bijusī noliktava sniedz sajūtu kā uz Trūmena šova skatuves ar savu debeszilo fonu un glīti sakārtotajām pārvietojamajām mājām, kas veidotas no VW pārvadātājiem un norakstīto guļamvagonu vilcieniem. Katram guļamvagonam ir savs āra laukums, kas veidots no retro mēbelēm.

The hat (Madride, Spānija)

The Hat, kas tika atklāta pagājušajā gadā, ir viens no elegantākajiem jaunās paaudzes hosteļiem. Smalki izstrādātais hostelis sagaida ceļotājus uz izmitināšanu, kas sevī iekļauj ģeometrisku flīžu bāru, kas celts no betona un rotāts ar kvēlspuldzēm un mūsdienīgām mēbelēm. Lai atdzesētos un atvilktu elpu, uz jumta šim nolūkam ir ierīkota arī terase. Ala kopīgajā telpā ir galvenā vieta, kur tiek rīkotas izstādes un naktīs spēlē DJ. The Hat piedāvā arī privātus apartamentus, bet kopmītnes pašas par sevi ir labi apgaismotas un plašas.

Ecomama Hostel (Amsterdama, Nīderlande)

Ecomama ir līdzīgas koncepcijas hosteļa Cocomama līdzinieks Amsterdamā. Eko draudzīgais hostelis ir tuvu sarkano lukturu rajonam un tikai īsa gājiena attālumā no Rembranta muzeja un galvenās dzelzceļa stacijas. Hosteļa zaļā būtība sevī ietver arī zaļu jumtu un ūdens taupīšanas sistēmu. Tas sniedz arī vispārēju modernu sajūtu līdz ar Eames stila krēsliem, atklātajām caurulēm un Smeg tipa ledusskapjiem. Šeit ir jaukta tipa kopmītnes, sieviešu kopmītnes, ģimenes istabas un privātas dubultās svītas. Ecomama izklaidē ceļotājus, kas ieinteresēti socializēties pusdienu laikā, filmu vakaros un alus darītavu apmeklējumos.

Wellnesshostel 4000 (Saas-Fee, Šveice)

Hostelis tika atvērts pagājušogad septembrī kalnu ciematā Saas-Fee, kas piedāvā SPA stila naktsmītnes budžeta ceļotājiem. Wellnesshostel ar tā karstajām caurulēm, 25 metru iekštelpu peldbaseinu, ūdens masāžas iespējām un augu tvaika pirtīm ir pilnas ar slēpotājiem un pārgājienu cienītājiem, kas vēlas atvilkt elpu pēc aktivitātēm svaigā gaisā. Šis ir pirmais piecu stāvu hostelis Šveicē, kas celts izmantojot koksni. Ekoloģiskajā mājvietā ir atpūtas telpa un restorāns, kur iespējams baudīt dzērienus pie atklātas uguns ar skatu uz Alpu kalniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83091593sec.