Iepazīsti TOP7 fotogēniskākās pilsētas pasaulē

Katra vieta ir ar kaut ko īpaša, bet ir samērā grūti atrast pilsētu, kur apvienota bagāta vēsture ar plaukstošu pilsētu šobrīd, kas ar savu šarmu un unikalitāti spētu piesaistīt tūristus no visas pasaules. Ir tikai daži tik krāšņi pilsētu centri, kas no estētiskā viedokļa spēj piepildīt fotokameras ar satriecošiem attēliem.

Ņujorka, ASV

Ir tik daudz iemeslu, kāpēc tieši Ņujorka ir saraksta augšgalā – Brīvības statuja, Empire State Building un pavisam jaunais One World Trade Center. Tieši šeit daudzi cilvēki ASV izseko arī savu senču gaitām, kas ieceļoja uz Ellisa salas – tieši šī iemesla dēļ daudzi cilvēki dodas uz šo salu, lai uzņemtu fotoattēlus vietā, kur pirmoreiz viņu senči izkāpa ASV krastos.

Budapešta, Ungārija

Zilā Donava un otra Ungārijas ikona Budapešta ir iemesls, kāpēc šī pilsēta ierindojas šī saraksta otrajā vietā. Svetā Stefana bazilika, kas šādi nosaukta par godu pirmajam Ungārijas karalim, ir līdz šim visvairāk fotografētais objekts šajā reģionā. Lai vai kā, Ungārijas galvaspilsētā var aplūkot arī citas neskaitāmas reliģiskas ēkas.

Florence, Itālija

Pats Mikelandželo ir pielicis savu roku, lai Florencē vēl šobaltdien varētu aplūkot žilbinošus arhitektūras pieminekļus. Šeit esošie kalnu pauguri dod iespēju uz to fona izveidot fotogrāfijas ar gleznainiem skatiem. Šeit ēkas un kalni veido ideālu kopskatu, dodot iespēju radīt satriecošas fotogrāfijas.

Montekarlo, Monako

Uz Montekarlo cilvēki lielākoties dodas, lai uzņemtu fotoattēlus, kurus nebūtu iespējams uzņemt nekur citviet. Varbūt tieši tas ir iemesls, kāpēc ļoti daudzas Džeimsa Bonda filmas ir uzņemtas tieši šeit. Un, ja vēlaties justies kā miljonārs, tad Monako būs īstā vieta.

Venēcija, Itālija

Neskaitot kanālus, kā fonā iespējams uzņemt vienreizējas fotogrāfijas, arī daudzie tilti piesaista fotoattēlu medniekus. Slavenais Nopūtu tilts, protams, ir Venēcijas ikona, bet arī bieži iemūžinātajam Akadēmijas tiltam ir sava unikālā vēsture – jau gadiem ilgi mīlētāji pieķēdē atslēgas pie tiltu margām, tādējādi apliecinot savu mūžīgo mīlestību.

Stambula, Turcija

Ir vairāki iemesli, kāpēc tieši Stambula ir viena no visvairāk fotografētajām pilsētām pasaulē – iespaidīgā Hagia Sofia mošeja un Jaunavu tornis ir izceļami objekti. Stambula ir vieta, kur satiekas divi kontinenti – Eiropa un Āzija, kā ietekmē pilsēta ir ieguvusi savu īpašo šarmu.

Parīze, Francija

Šis saraksts nebūtu pilnīgs, ja netiktu iekļauta Parīze. Šī pilsēta ir vilinājusi pārus un tūristus jau gadsimtiem ilgi. Eifeļa tornis viennozīmīgi spēlē galveno lomu, kādēļ Francijas galvaspilsēta pievelk tūristus kā magnēts. Tomēr, neskatoties uz to, šajā romantiskajā pilsētā ir arī daudzas citas vietas, ko iemūžināt skaistos un atmiņā paliekošos fotoattēlos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.110255sec.